Har du hørt om Hjerneforløbet?

Har du hørt om Hjerneforløbet?

GRATIS TILBUD

Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® er lige om hjørnet, og hvis ikke du har nået at planlægge, hvad I skal lave, så er det en god ide at kigge på Hjerneforløbet.

Hjerneforløbet tildeles alle skoler, der deltager i Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag®. Det er et gratis værktøj, hvor undervisere kan få hjælp til at arrangere Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag®.

Med Hjerneforløbet får man som underviser en komplet ramme for Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag®. Forløbet har en opstart, hvor dagens indhold bliver gennemgået,et bredt udvalg af aktiviteter og en fælles afrundning, hvor dagen bliver opsummeret. Det er lige meget om skolen afholder Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® i to timer eller en hel dag – Hjerneforløbet stiller aktiviteter til rådighed, så der altid er noget at lave.

Hjerneforløbet kan tilpasses til alle. Der er forskellige forløb der afhænger af, hvor mange I er: I kan fejre Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® i klassen, for årgangen eller have hele skolen med! Der bliver også taget højde for, hvilket skak-niveau eleverne har, så aktiviteterne engagerer og udfordrer uden at demotivere deltagerne.

Fordi Skolernes Skakdag også er hjernens motionsdag, sætter Hjerneforløbet fokus på den mentale udvikling man kan opnå med skoleskak. Forløbet lægger op til refleksioner over, hvordan hjernen skal bruges i dagens program og en evaluering af, om det lykkedes.

Hjerneforløbet finder du på undervisningsplatformen GAMBIT®. Hjerneforløbet rummer også en introduktion til platformen, så du let kan skabe et overblik og navigere rundt i materialet og aktiviteterne.

Vi håber du får en dejlig Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® med en masse aktiviteter, hvor du og dine elever spiller hjernen stærk.

SÅDAN TILGÅR DU HJERNEFORLØBET

Log ind med dit UNI-login opå Mit.skoleskak.dk

1. Klik på fanen ‘Uddannelse’
2. Klik på GAMBIT®
3. Bruger du allerede GAMBIT®, skal du klikke ind på et hold. Er du ny, skal du oprette og navngive et hold – f.eks. ‘Skolernes Skakdag 2025’
4. Aktiver forløbet inde på holdet og vupti! Du er nu klar til at udforske Hjerneforløbet – god fornøjelse!

Støt Dansk Skoleskaks arbejde med at spille hjernen stærk hos børn og unge.

Caroline Fredensborg
caroline@skoleskak.dk


Live Chat