ARV OG TESTAMENTE

ARVEN EFTER DIG SIKRER BØRNS LÆRING OG TRIVSEL

GIV GLÆDEN VIDERE

Dansk Skoleskak styrker børn og unges trivsel, et træk ad gangen.

 

Vi har en vision om at udbrede skoleskak til 50% af landets skoler. Et stærkt træk på vejen mod det mål er bidrag fra helt almindelige mennesker, der ligesom os, kan se hvor stor en forskel skoleskak kan gøre for børn og unge fagligt, mentalt og socialt.

 

Et af de flotteste og mest generøse bidrag man kan give er en del af sin arv. Testamenterede bidrag er sjældne, men har en stærk symbolsk værdi og gør en mærkbar forskel når der skal stilles ressourcer til at øge børn og unges trivsel.

 

Hvis du med din arv ønsker at hjælpe Dansk Skoleskak til at øge børn og unges trivsel, skal du oprette et legat eller testamente.

TESTAMENTER OG LEGATER

HVORFOR OPRETTE ET TESTAMENTE?

Med arveloven kan du i dag disponere over en større del af din formue end tidligere, hvis du opretter et testamente.

 

Fordelene ved at oprette et testamente er at du sikrer dig selv og dine efterladte juridisk, så din arv bliver fordelt efter dit ønske.

 

Går du med overvejelser om at testamentere til fordel for en organisation som Dansk Skoleskak, skal du oprette et legat eller et testamente.

 

Hvis du ikke opretter et testamente, vil arven altid gå til din familie – eller staten, hvis du ikke har arvinger.

BOAFGIFT

Når du støtter Dansk Skoleskak er du med til at sikre at børn og unge bruger hovedet, lærer at tænke fremad og får mere selvtillid til skoleskak.

 

Her betyder den nyeste mobil, det smarteste tøj eller at far er i fængsel IKKE noget.

 

Dansk Skoleskak er fritaget for at betale boafgift, så hvis du betænker os i dit testamente, vil hele din arv gå til børn og unges leg, læring og uddannelse.

Du kan også oprette dit testamente hos Mine Arvinger, hvor al rådgivning gives af en uddannet jurist. Det er ligeså gratis, når du betænker Dansk Skoleskak i testamentet, og forud for oprettelse har du mulighed for gratis og uforpligtende rådgivning.

Du kan gratis testamentere hele eller dele af din arv til Dansk Skoleskak via Legal Desk, hvor du kan oprette et legat og tilgodese Dansk Skoleskak i dit testamente.

TAK – MED DIN HJÆLP KAN VI SPILLE FREMTIDENS HJERNER STÆRKE!

Kontakt generalsekretær Mads Jacobsen på mads@skoleskak.dk eller på telefon 2240 1488, hvis du vil vide mere om hvordan du kan give en gave der gør forskel.