SKOLEBESØG

SKOLEBESØG

Vi savner at høre om de gode historier med skoleskak ude fra klasseværelserne.

Derfor var vi glade for at komme ud på Gerbrandskolen på Amager mandag morgen, Dansk Skoleskaks læringskonsulent David var på besøg hos 1.C og 1.D for at spille skoleskak.

Der var god stemning fra morgenstunden på Gerbrandskolen, hvor en omgang friske elever lod til at have glædet sig til at komme i skole. Og sikke en god måde at starte skoleugen på. Der stod nemlig skoleskak på menuen i første lektion.

Eleverne i de to 1. klasser spillede bondeskak hvor det kun er bønderne der er med, ’sæt-en-hær’ hvor man selv skal placere bønderne, og der blev også tid til bondeskak hvor de to stærke officerer, tårnet og løberen, også var med.

Der blev stillet gode spørgsmål og givet mange gode svar på hvorfor det kan være en god idé at spille skak i skolen. Og så blev der selvfølgelig givet mange håndtryk og sagt god kamp før og efter et parti.

Vi er hos Dansk Skoleskak glade og taknemlige for at vi måtte komme ud på Gerbrandskolen og have en hyggelig dag med eleverne. Vi håber at der bliver meget mere af den slags så snart som muligt.
I mellemtiden kan man nyde nogle stemningsbilleder fra dagen.

Er der en skole i din kommune der også kunne have godt af et skoleskakbesøg?
Skriv en mail til os på laer@skoleskak.dk

Stemningsbilleder

Andreas Jacobsen
Andreas@skoleskak.dk


Live Chat