PLAYMASTER

KOM PÅ PLAYMASTER-KURSUS

Dansk Skoleskak afholder PLAYMASTER-kurser for elever i 5.-9. klasse. Kurset gør deltagerne til seje hjælpelærere i skoleskak, der kan assistere på Skolernes Skakdag, i den understøttende undervisning og arrangere frikvartersskak på deres egen skole. På kurset øver deltagerne sig i at formidle både for hinanden og for en indskolingsklasse.

OVERSIGT OVER PLAYMASTER-KURSER

Du kan altid finde vores PLAYMASTER-kurser og tilmelde dig via mit.skoleskak under aktiviteter, og de kan også ses i vores kalender.

PRAKTIK OG TILMELDING

Fem elever fra hver skole kan deltage i kurset i følge med en lærer/pædagog. Ønsker I at deltage med flere elever, kontakt Andreas Kragh Jacobsen på 2567 6100 / playmaster@skoleskak.dk.

 

PLAYMASTER kurset er gratis for skolemedlemmer på STANDARD og TEAMS. Har din skole et LIGHT medlemskab, koster det 200 kr. pr. elev + moms. Alle får en PLAYMASTER t-shirt, limited edition.

Den medfølgende lærer/pædagog guides i hvordan de nyuddannede PLAYMASTERS bedst sættes i spil på egen skole og kan bidrage til co-teaching og frikvartersskak. Tilmelding på mit.skoleskak.dk.

Spørgsmål? Kontakt Dansk Skoleskak på 3049 0580 eller playmaster@skoleskak.dk

Live Chat