Dansk Skoleskak | Uddannelse
15210
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15210,page-child,parent-pageid-14468,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Uddannelse

SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSEN

 

Er du lærer eller pædagog og vil du gerne være en del af den innovative undervisningsmetode skoleskak? Så er den roste 2-dages skoleskaklærer-uddannelse det rigtige sted at starte! Uddannelsen er for dig, der skal i gang med skoleskak – uanset om du har forhåndskendskab til skakspillet eller ej. Se anmeldelsen Skoleskaklærere vil ikke sættes mat.

 

Det er muligt at afholde skoleskaklærer-uddannelsen lokalt, hvis I kan stille med min. 10 deltagere. Kontakt uddannelse@skoleskak.dk eller 3049 0580 for mere info.

Kom godt i gang med skoleskak via skoleskaklærer-uddannelsen

KAS- KOMPETENCEUDVIKLING AF SKOLESKAKLÆRERE

 

Vil du gerne arbejde systematisk og målstyret med elevernes læring via skoleskak, så er KAS det rette valg. Uddannelsen består af 3 uddannelsesdage, webinarer og produktion af en mindre opgave. KAS er udviklet i samarbejde med VIA University College Aarhus og giver 1,5 ECTS point. Læs mere om udviklingen af KAS.

Kompetenceudvikling i Haderslev

 

I Haderslev har de lært at arbejde systematisk og målstyret med elevernes læring via skoleskak. TV Syd var forbi på eksamensdagen.

Lær at arbejde systematisk og målstyret med skoleskak via KAS