Dansk Skoleskak | Uddannelse
25293
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25293,page-child,parent-pageid-14468,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vil du gerne styrke elevernes faglige og sociale udvikling? Så tag på uddannelse hos Dansk Skoleskak, hvor du bliver klædt på til at skabe et koncentrations- og kompetenceløft for eleverne via skakspillet.

SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSEN

 

Er du lærer eller pædagog og vil du gerne være en del af den innovative undervisningsmetode skoleskak? Så er den roste 2-dages skoleskaklærer-uddannelse det rigtige sted at starte! Uddannelsen er for dig, der skal i gang med skoleskak – uanset om du har forhåndskendskab til skakspillet eller ej. Se anmeldelsen Skoleskaklærere vil ikke sættes mat.

 

Skoleskaklærer-uddannelsen lokalt? Kontakt uddannelse@skoleskak.dk eller 3049 0580 for mere info.

KOM GODT I GANG MED SKOLESKAK VIA SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSEN

KAS- KOMPETENCEUDVIKLING AF SKOLESKAKLÆRERE

 

Vil du gerne arbejde systematisk og målstyret med elevernes læring via skoleskak, så er KAS det rette valg. Uddannelsen består af 3 uddannelsesdage, webinarer og produktion af en mindre opgave. KAS er udviklet i samarbejde med VIA University College Aarhus og giver 1,5 ECTS point. Læs mere om udviklingen af KAS.

 

Haderslev er et af de steder man har prioriteret at arbejde systematisk og målstyret med elevernes læring via skoleskak. TV Syd var forbi KAS uddannelsen på eksamensdagen.

LÆR AT ARBEJDE SYSTEMATISK OG MÅLSTYRET MED SKOLESKAK VIA KAS