Uddannelse

SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSEN®

 

Er du lærer eller pædagog, og vil du gerne være en del af den innovative, sociale undervisningsmetode, skoleskak? Så er den roste 2-dages skoleskaklærer-uddannelse det rigtige sted at starte! Uddannelsen er for dig, der skal i gang med skoleskak – uanset om du har forhåndskendskab til skakspillet eller ej. Se anmeldelsen: Skoleskaklærere vil ikke sættes mat.

 

Skoleskaklærer-uddannelsen® lokalt? Kontakt uddannelse@skoleskak.dk eller 3049 0580 for mere info.

KOM GODT I GANG MED SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSEN®

PLAYMASTER

 

I forbindelse med Skolernes Skakdag har I mulighed for at sende fem elever fra 5.-9. klasse på PLAYMASTER-kursus. Her lærer eleverne bl.a., hvordan de kan hjælpe til, når der er Skolernes Skakdag på deres skole, men også hvordan de på egen hånd kan arrangere skoleskak-aktiviteter for deres yngre eller ældre skolekammerater i frikvaretet. PÅ flere skoler, hjælper PLAYMASTERs også til i den øvrige skoleskakundervisning eller ved kommunale skoleskakstævner.

 

I 2017/18 blev der afholdt PLAYMASTER-kurser i København, Aalborg, Grindsted, Odense, Frederiksværk og Sakskøbing. Læs om årets kurser her.

 

Hold øje med, hvornår det næste PLAYMASTER-kurses afholdes i nærheden af jer i kalenderen. Tilmelding sker via UNI-login på Mit Skoleskak.