Uddannelse

Vil du gerne styrke elevernes faglige og sociale udvikling? Så tag på uddannelse hos Dansk Skoleskak, hvor du bliver klædt på til at skabe et koncentrations- og kompetenceløft for eleverne via skakspillet.

SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSEN

 

Er du lærer eller pædagog, og vil du gerne være en del af den innovative undervisningsmetode, skoleskak? Så er den roste 2-dages skoleskaklærer-uddannelse det rigtige sted at starte! Uddannelsen er for dig, der skal i gang med skoleskak – uanset om du har forhåndskendskab til skakspillet eller ej. Se anmeldelsen: Skoleskaklærere vil ikke sættes mat.

 

Skoleskaklærer-uddannelsen lokalt? Kontakt uddannelse@skoleskak.dk eller 3049 0580 for mere info.

KOM GODT I GANG MED SKOLESKAK VIA SKOLESKAKLÆRER-UDDANNELSEN

KAS- KOMPETENCEUDVIKLING AF SKOLESKAKLÆRERE

 

Vil du gerne arbejde systematisk og målstyret med elevernes læring via skoleskak, så er KAS det rette valg. Uddannelsen består af 3 uddannelsesdage, webinarer og produktion af en mindre opgave. KAS er udviklet i samarbejde med VIA University College Aarhus og giver 1,5 ECTS point. Læs mere om udviklingen af KAS.

 

Silkeborg Kommune er en af de kommuner, der har prioriteret at arbejde systematisk og målstyret med elevernes læring via skoleskak. TV2 Østjylland var forbi KAS-uddannelsen, hvor Ingeborg Haubjerg fra Gjessø Skole bestod sin eksamen.

LÆR AT ARBEJDE SYSTEMATISK OG MÅLSTYRET MED SKOLESKAK VIA KAS