Dansk Skoleskak | Stævner
25440
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-25440,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

SKOLESKAK I HELE LANDET

I Danmark er der skoleskak i hele landet, hvor børn og unge har det sjovt mens de bliver klogere. Alle børn og unge, der går på en skole, som er medlem af Dansk Skoleskak kan deltage i de skoleskakaktiviteter du kan finde her på siden. Se kalenderen.

KOMMUNEMESTERSKABER

kopi-ssd-skoleskak-dk

Flere kommuner afholder årlige kommunemesterskaber, hvor min. 3 skoler dyster om kvalifikation til DM i skoleskak og Læringsfestival for 1 deltager pr. årgang.

KREDSMESTERSKABER

kredsmesterskab

Kredsmesterskaberne er en årlig begivenhed, hvor skoleskakspillere kæmper om titlen som kredsens bedste samt de attraktive billetter til DM i skoleskak & Læringsfestival.

DM & LÆRINGSFESTIVAL

dansk-skoleskak-18

Sidste weekend i november afholdes DM i skoleskak & Læringsfestival, hvor skarpe skoleskakspillere dyster om DM-titlerne og hygger sig med fælles mad, notationsværksted og en tur i svømmehal.

HOLD DM

holddm

Hold DM i skoleskak afholdes hvert år, hvor skoler dyster mod hinanden i hold af 4. Vinderne inviteres til de Nordiske Mesterskaber i skoleskak, hvor man spiller mod skoleskakspillere fra norden.

NORDISK MESTERSKAB

nm_skoleskak

Vinderne fra DM og Hold DM inviteres hvert år til at deltage i de Nordiske Mesterskaber i skoleskak sammen med børn og unge fra resten af norden.

PIGE DM

pige-dm

Pigerne i skoleskak har deres helt eget DM – selvom pigerne også er med til DM i skoleskak. Til Pige DM kan man kvalificere sig til NM i pigeskak.

SKAKLEJR

sahllejr

I efterårsferien (uge 42) holdes der skaklejr på feriekolonien Sahl ved Viborg – se aarhusskoleskak.dk.