Dansk Skoleskak | Stævner
15238
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15238,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Stævner

SKOLESKAK I HELE LANDET

I Danmark er der skoleskak i hele landet, hvor mere end 40.000 elever har det sjovt mens de bliver klogere. Alle børn og unge, der går på en skole, som er medlem af Dansk Skoleskak kan deltage i de skoleskakaktiviteter du kan finde her på siden. Se kalenderen.

kopi-ssd-skoleskak-dk

Kommunemesterskaber

Flere kommuner afholder årlige kommunemesterskaber, hvor min. 3 skoler dyster om kvalifikation til DM i skoleskak og Læringsfestival for 1 deltager pr. årgang.

kredsmesterskab

Kredsmesterskaber

Kredsmesterskaberne er en årlig begivenhed, hvor skoleskakspillere kæmper om titlen som kredsens bedste samt de attraktive billetter til DM i skoleskak & Læringsfestival.

dansk-skoleskak-18

DM & Læringsfestival

Sidste weekend i november afholdes DM i skoleskak & Læringsfestival, hvor skarpe skoleskakspillere dyster om DM-titlerne og hygger sig med fælles mad, notationsværksted og en tur i svømmehal.

holddm

Hold DM

Hold DM i skoleskak afholdes hvert år, hvor skoler dyster mod hinanden i hold af 4. Vinderne inviteres til de Nordiske Mesterskaber i skoleskak, hvor man spiller mod skoleskakspillere fra norden.

nm_skoleskak

Nordisk Mesterskab

Vinderne fra DM og Hold DM inviteres hvert år til at deltage i de Nordiske Mesterskaber i skoleskak sammen med børn og unge fra resten af norden.

pige-dm

Pige DM

Pigerne i skoleskak har deres helt eget DM – selvom pigerne også er med til DM i skoleskak. Til Pige DM kan man kvalificere sig til NM i pigeskak.

sahllejr

Skaklejre

I starten af skolernes sommerferie holdes der skaklejr på Tjele Efterskole – se skaklejr.dk. I efterårsferien (uge 42) holdes der skaklejr på feriekolonien Sahl ved Viborg – se aarhusskoleskak.dk.