Brain Booster Camps®️

BRAIN BOOSTER CAMP®️

Med BRAIN BOOSTER CAMP®️ oplever børn og unge nye veje til læring, når vi spiller hjernen stærk. Med skakspillet som udgangspunkt trænes der bl.a. koncentration, logisk tænkning og tålmodighed, mens vi har det sjovt.

 

På BRAIN BOOSTER®️ møder du drenge og piger, der også vil have ha’ det sjovt og lære nyt. Tykke bøger og regnestykker er ikke den eneste vej til at blive klogere. Man kan også spille sin hjerne stærk med skoleskak. Vi gør det sammen, det er sjovt og det virker

 

ALLE DELTAGERE FÅR

• En spændende, sjov og lærerig CAMP fra kl. 9:30-14
• Et flot deltagerbevis
• Muligheden for at få nye og gode venner
• Aktiviteter der aktiverer både krop og hjernemuskler

 

Kontakt booster@skoleskak.dk / 3049 0580 for at høre om mulighederne for at få en Brain Booster Camp®️ nær jer.

BRAIN BOOSTER CAMP®️ I SKAKKENS HUS – HJERNENS MOTIONSCENTER®️

Har du lyst til at deltage i en sjov og lærerig skoleskakcamp i sommerferien? Eller kender du nogen, der gerne vil være med?’

 

Deltag i BRAIN BOOSTER CAMP®️ den 2. og 3. juli 2024 i Skakkens Hus – hjernens motionscenter®!

 

Vi lærer om hjernen, spiller mini-games (spil med færre brikker, der gør det lettere at lære), prøver motionsskak, kondiskak, actionskak mv. Du kan deltage uanset skakkendskab og alder – her kan alle kan være med og have en god dag.

TIDLIGERE BRAIN BOOSTER CAMPS®️

I samarbejde med Egedal Kommune og Børne- og Undervisningsministeriet afholdt Dansk Skoleskak i maj 2022 to dages BRAIN BOOSTER CAMP®️ i Ølstykke. Det er blot et enkelt eksempel af mange på vellykkede camps henover hele landet.

 

60 elever fordelt over to dage spillede deres hjerner stærke i dette unikke fritidstilbud. Her var elever fra forskellige skoler i forskellige aldersgrupper, med varierende kendskab til skoleskak – men alle var samlet og enige om at det var en både sjov og lærerig begivenhed.

I efteråret/vinter 2020 arrangerede vi BRAIN BOOSTER CAMPS®️ i forbindelse med vores nye tiltag, nye veje. Flere kommuner benyttede den fantastiske mulighed for gratis at tilbyde nye veje til læring.

Live Chat