Brain Booster Camps

BRAIN BOOSTER CAMP

Med BRAIN BOOSTER CAMP oplever børn og unge nye veje til læring, når vi spiller hjernen stærk. Med skakspillet som udgangspunkt trænes der bl.a. koncentration, logisk tænkning og tålmodighed, mens vi har det sjovt.

 

Lyder det interessant? Du er altid velkommen til at kontakte læringschef, Mikkel Nørgaard, mikkel@skoleskak.dk / 2984 9874 eller booster@skoleskak.dk / 3049 0580 for at høre om mulighederne.

BRAIN BOOSTER CAMP EGEDAL

I samarbejde med Egedal Kommune og Børne- og Undervisningsministeriet afholdt Dansk Skoleskak i uge 20 to dages BRAIN BOOSTER CAMP i Ølstykke. Det er blot det seneste af mange eksempler på vellykkede camps henover hele landet.

60 elever fordelt over to dage spillede deres hjerner stærke i dette unikke fritidstilbud. Her var elever fra forskellige skoler i forskellige aldersgrupper, med varierende kendskab til skoleskak – men alle var samlet og enige om at det var en både sjov og lærerig begivenhed.

BRAIN BOOSTER CAMPS MED NYE VEJE

I efteråret/vinter 2020 arrangerede vi BRAIN BOOSTER CAMPS i forbindelse med vores nye tiltag, nye veje. Flere kommuner benyttede den fantastiske mulighed for gratis at tilbyde nye veje til læring.

ALLE DELTAGERE FÅR

• En spændende, sjov og lærerig CAMP fra kl. 10-14
• Brain food – sund frokost
• Et flot deltagerbevis
• Muligheden for at få nye og gode venner
• Invitation til online læring og skakdyster hver onsdag

På BRAIN BOOSTER møder du drenge og piger, der også vil have ha’ det sjovt og lære nyt. Tykke bøger og regnestykker er ikke den eneste vej til at blive klogere. Man kan også spille sin hjerne stærk med skoleskak. Vi gør det sammen, det er sjovt og det virker! Kontakt booster@skoleskak.dk / 3049 0580, hvis du har spørgsmål.

Live Chat