Brain Booster Camps

TILMELDING TIL BRAIN BOOSTER CAMP I EGEDAL KOMMUNE:

 

Fredag den 10. december 15-19: TILMELD DIG HER

 

Lørdag den 11. december 10-14: TILMELD DIG HER

 

 

BRAIN BOOSTER CAMP 2021

Med BRAIN BOOSTER CAMP oplever børn og unge nye veje til læring, når vi spiller hjernen stærk. Med skakspillet som udgangspunkt trænes der bl.a. koncentration, logisk tænkning og tålmodighed, mens vi har det sjovt.

 

Lyder det interessant? Du er altid velkommen til at kontakte læringschef, Mikkel Nørgaard, mikkel@skoleskak.dk / 2984 9874 eller booster@skoleskak.dk / 3049 0580 for at høre om mulighederne.

BRAIN BOOSTER CAMPS MED NYE VEJE

I efteråret/vinter 2020 arrangerede vi BRAIN BOOSTER CAMPS i forbindelse med vores nye tiltag, nye veje. Flere kommuner benyttede den fantastiske mulighed for gratis at tilbyde nye veje til læring.

ALLE DELTAGERE FÅR

• En spændende, sjov og lærerig CAMP fra kl. 10-14
• Brain food – sund frokost
• Et flot deltagerbevis
• Muligheden for at få nye og gode venner
• Invitation til online læring og skakdyster hver onsdag

På BRAIN BOOSTER møder du drenge og piger, der også vil have ha’ det sjovt og lære nyt. Tykke bøger og regnestykker er ikke den eneste vej til at blive klogere. Man kan også spille sin hjerne stærk med skoleskak. Vi gør det sammen, det er sjovt og det virker! Kontakt booster@skoleskak.dk / 3049 0580, hvis du har spørgsmål.

BRAIN BOOSTER HOS JER?

Skal børn og unge også have gavn af BRAIN BOOSTER i jeres kommune? Kontakt læringschef Mikkel Nørgaard, mikkel@skoleskak.dk / 2984 9874 eller booster@skoleskak.dk / 3049 0580 for at høre om mulighederne.