Støt børnene

Hjælp børn og unge i Danmark til et liv med leg, læring og uddannelse!

Med skoleskak lærer børn og unge at tænke sig om og vente på, at andre tænker sig om. Det kan de bruge i skolen og i resten af livet.

Din hjælp er kun ét swipe væk!
Støt os fast hver måned!
Vi betaler gebyret til advokaten!

Støtter du Dansk Skoleskak, er du i dén grad vores ven! Vælger du at støtte os fast hver måned, bliver du det, vi kalder SKOLESKAKVEN.

Som SKOLESKAKVEN, er du en af vores nærmeste venner. Derfor vil du ofte høre fra os med historier og fortællinger om, hvordan skoleskak gør en forskel for tusindvis af børn og unges faglige og sociale udvikling i Danmark.

Derudover vil du i fremtiden blive inviteret til at deltage i nogle af Dansk Skoleskaks største aktiviteter og events.

EN VIRKELIGHED, MAN KAN RØRE

Børn og unges tid foran skærmen er vokset markant de senere år, og smartphones og sociale medier kæmper konstant om opmærksomheden – også i skolen. Skoleskak er et analogt alternativ til den megen skærmtid. En sjov læringsaktivitet, hvor mennesker møder mennesker. Her lærer de at tænke sig om og vente på, at andre skal tænke sig om. Det styrker deres koncentration, fordybelsesevne og tålmodighed, hvilket ruster dem bedre, når de i skolen skal udvikle såvel faglige som sociale kompetencer.

Dansk Skoleskak: Vi gir’ Generation Touch en virkelighed, de kan røre!

MEDLEM AF ISOBRO

Dansk Skoleskak er medlem af indsamlingsorganisationernes brancheorganisation, ISOBRO, der er en sammenslutning af godkendte indsamlingsorganisationer.