Dansk Skoleskak | DM & Læringsfestival 2017
26658
post-template-default,single,single-post,postid-26658,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DM & Læringsfestival 2017

DM & Læringsfestival 2017

Dansk Skoleskak inviterer til DM i Skoleskak & Læringsfestival, der i år løber af stablen den 24.-26. november. Nok engang er det Den frie Lærerskole i Ollerup, der er vært for arrangementet.

Det hele starter fredag den 24. november, når borgmester i Svendborg Kommune, Lars Erik Hornemann byder velkommen. Herefter tændes der for softicemaskinen, der er begynderundervisning for børn og voksne og der afholdes DM i Lynskak.

Alle deltagere ved DM i Skoleskak skal være medlem af Dansk Skoleskak enten via en skole/skakskole (se medlemsskoler) eller ved at tegne et personligt medlemsskab. Derudover skal alle have kvalificeret sig til DM.

Tilmelding skal ske senest den 12. november.

Læs mere om tilmelding, aktiviteter og muligheder for overnatning i indbydelsen.

IKKE ALT GÅR OP I BRIKKER OG BRÆTTER

Det bliver et brag af en weekend, hvor skoleskakglade børn og unge først og fremmest skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste skoleskakspiller.

Derudover kan deltagerne fornøje sig med en lang række sjove og læreringe aktiviteter, såsom notationsværksted, en tur i svømmehallen og stormesteren, Jacob Vang Glud, der giver de unge, håbefulde skoleskakspillere en peptalk inden DM skydes igang lørdag formiddag.

Jacob Vang Glud står også for underholdning til de voksne, når han giver reality check, do’s and dont’s i oplægget: “Har mit barn talent?“.

Dansk Skoleskaks tidligere formand og nuværende bestyrelsesmedlem, Jacob Rathlev kommer desuden forbi Ollerup og fortæller om Dansk Skoleskaks nye bestyrelse.

DM i Skoleskak & Læringsfestival arrangeres af Dansk Skoleskak og er støttet af:

DM I SKOLESKAK GENNEM ÅRENE

Læs beretninger og se resultater fra tidligere DM’er i Skoleskak her:

Rasmus Ellermann-Aarslev
ellermann@skoleskak.dk