DM i Skoleskak 2009 – tak for fed event – se fede billeder og resultater

DM i Skoleskak 2009 – tak for fed event – se fede billeder og resultater

Stolte deltagere ved et tidligere DM

Danmarksmesterskaberne i skoleskak 2009 er nu færdig! I weekenden 28.-29. november stod Abildgaardskolen i Odense på den anden ende, da skolen lagde rammer til årets støste event i skoleskakken – i 2009 for 36. gang. Og i alle årene med John Dahlberg og Co. som værter – meget imponerende! Se Indbydelsen med programmet.

Quick links
Nyheder :: Stilling :: Sponsorer :: Skakshoppens tilbud :: Skakcafé :: Møde for forældre :: Forældre – spil selv med :: Møde for ledere

Læs presseomtale af DM 2009 her.
Se alle billeder. Se alle tilmeldte til DM 2009.
Se skønhedspartiet.

Julegave
Synes du, om det vi gør i skoleskakken? Så har vi brug for din støtte, da vi mangler 80 personer, der hver vil støtte skoleskakken med mindst 50 kr. Det er nødvendigt for, at vi kan beholde vores godkendelse hos Skat, så vi bl.a. slipper for arveafgift. Du kan let støtte online viaskoleskak.dk/gave, hvor du kan læse mere. På forhånd tak.

Stillingen

Gruppe A Gruppe B Gruppe C Gruppe D Gruppe E Gruppe F
Stilling 8. runde 8. runde 8. runde 8. runde 8. runde 9. runde
Kampe Seneste runde Seneste runde Seneste runde Seneste runde Seneste runde Seneste runde

Seneste nyt
Tak til alle for et godt DM! En særlig tak til de frivillige, der fik stævnet til at glide, til forældrene der mødte talstærkt op, og ikke mindst tak til spillerne for et spændende stævne med en masse intense dyster på tanker og ideer. Det var en knaldgod weekend med mange fede oplevelser.
Pressemeddelsen med info om resultater er nu sendt rundt til alle landets medier

Søndag
Nu er vi startet på anden dag. Alle grupperne er startet på deres første runde i dag og alle kæmper ekstra hårdt for at vinde titlen som Danmarksmester.

Så er alle lynmestrene fundet.

A-gruppen
1. 7/7 Michael Nguyen
2. 5/7 Emil Deleuran
3. 5/7 Flemming Kamstrup

B-gruppen
1. 7/7 Jeppe Hallgren
2. 6/7 Simon Pil
3. 5/7 Joachim Knudsen

C-gruppen
1. 6/7 Simon Ellegaard Christensen
2. 5/7 Adam Vergara
3. 4½/7 Michael E. vesterli

D-gruppen
1. 6/7 Rasmus Thøgersen
2. 6/7 Jens Ramsdal
3. 5/7 Mads Lund-Petersen

E-gruppen
1. Samuel May
2. Noah Tuxen
3. Gabriel Gyaljen

F-gruppen
1. 6/6 Lasse Ramsdal
2. 3/6 Lasse Kloch
3. 2/6 Gustav Haulrich

Lørdag
Alle runder i dag er nu færdige, så aftenaktiviteterne er i fuld gang. I lynskakken spiller alle deres bedste, for der skal findes lynmestre i de forskellige grupper. Der bliver dog også kæmpet bragt nede i gymnastiksalen, hvor fodbolden er i fuld gang.

Efter en hjertelig velkomst til spillere, forældre, ledere og frivillige, er DM i skoleksak sat i gang for 36. gang! Alle grupperne har allerede været igennem første runde, og i nogle er man sågar gået i gang med 3. Der er i hvert fald ingen tvivl om at alle giver deres modstandere kamp til stregen om at vinde titlen som Danmarks mester!

Nu skal alle deltagere kun sove en gang til, inden den store DM event går i gang. Kort før DM meldte Sport Event Fyn og Den Faberske Fond sig også blandt støtterne, så de sammen med Albanifonden, der tidligere har doneret nye skakspil til nogle af de mange deltagere, støtter den store skoleskak event. Skoleskakken siger mange tak for opbakningen!

Møder
Der er rokeret lidt rundt på weekendens møder:
Ledermødet for alle interesserede skoleskakledere afholdes fra kl. 14-1445.
Forældremødet for alle forældre afholdes fra kl. 15-1545.

Mens alle venter på DM, kan du som forældre være med til at sætte skoleskak på dagsordenen på den lokale skole. Det eneste, du skal gøre, er at hente: Opfordring til skolebestyrelser vedr. skoleskak. Og så give den videre til skolebestyrelsen.

I ventetiden kan du også nå at norminere skoleskakken til titlen som årets Velfærdsinnovatør. Del dine stjerner med skoleskakken her.

Pressemeddelsen med info om DM i Skoleskak er sendt rundt til alle landets medier.

Se Indbydelsen med programmet. Du kan se mere om sidste års DM i skoleskak på Skoleskak.dk/dm2008.

Mens vi venter på DM i skoleskak 2009, har du mulighed for at støtte skoleskakken i nomineringen til prisen som Årets Velfærdsinnovatør. Støt skoleskakken med dine stjerner her.

Sponsorer / støtte
Eventen muliggøres bl.a. af sponsorer og andre støtter, når landets skarpeste hjerner dyster på tanker og ideer for 36. år i træk. Vi har bl.a. modtaget støtte fra Albanifonden, Sport Event Fyn og Den Faberske Fond. Alle sponsorer og støtter ses på Skoleskak.dk/sponsor. Tusind tak for støtten.

Har du lyst til at bakke op om eventen, som privatperson, firma, pulje eller fond, kontakt venligst Mads Jacobsen, tlf.: 2240 1488 ellermads@skoleskak.dk.

Skakmaterialer
Dansk Skoleskaks butik – skakshoppen.dk – er ligeledes til stede under hele arrangementet. Der kan du købe bøger, brætter, brikker og skakure. Skal du øve dig inden DM, anbefaler vi 100 mat i 1 og 2 samt felternes betydning. Og måske et skakur, så du bliver skrap til at styre tiden. Du finder det hele i skakshoppen.dk.

For spillere
Der er en skakcafé, hvor du kan få spillet dine skakpartier igennem sammen med en erfaren skakleder. Derfor: Husk at notere skakpartierne, hvis du vil blive klogere på det bagefter – og forbedre dig til næste kamp. Hvis du ikke allerede kan notere, kan du let lære det af din skoleskakleder eller en af de ældre skoleskakspillere.

For forældre
Der er møde for alle forældre lørdag kl. 15-15.45. Se mere om forældre-netværket på ‘For forældre‘ eller kontakt Bernie Pedersen, e-mail:bernie@skoleskak.dk.

Forældre-gruppen – spil selv med…
Som et nyt initiativ kan forældre spille 3 hurtige runder i en lille forældre-turnering, mens de forældre som gerne vil lære skakreglerne, har mulighed for det. Info i velkomsten.

For ledere
Lørdag den 29. november er der kl. 14-14.45 møde for kreds- og skoleskakledere.

.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat