DM OG LÆRINGSFESTIVAL

DM OG LÆRINGSFESTIVAL

INVITATION TIL DM I SKOLESKAK OG LÆRINGSFESTIVAL 2021

Endelig! Endelig kan vi mødes igen og spille hjernen stærk. Endelig kan vi igen invitere til DM i Skoleskak & Læringsfestival på Den Frie Lærerskole i Ollerup. Datoen er 26.-28. november, og ud over kampene om DM-titler er der peptalk med stormester og landstræner, Sune Berg Hansen, notationsværksted og oplæg for forældre.

Der er gensyn med klassikere som morgensang, flaghejsning, svømmehal, oplæg og masser af glade unge, forældre, ledere og frivillige. Fredag aften er der officiel åbning, lynskak og alt det softice spillerne kan spise!

Bemærk man skal opfylde mindst ét af kvalifikationskravene for at kunne spille med til DM: Kvalifikation via kreds- eller kommunemesterskab, placering som nr. 1-3 seneste DM eller via ratingtal. Læs mere i invitationen og se hvornår der afholdes kreds og kommunemesterskaber i vores kalender.

TURNERINGSMØDE

Lørdag d. 27 november afholder Dansk Skoleskaks stævneudvalg turneringsmøde. Alle med interesse for stævne- og turneringsspørgsmål er meget velkommen. En invitation tilgår her hurtigst muligt.

DM I SKOLESKAK GENNEM ÅRENE

Læs beretninger og se resultater fra tidligere DM’er i Skoleskak her:

Tak til Marius Pedersen, Den Faberske Fond, Svendborg Event og SEAF for at støtte DM i Skoleskak og Læringsfestivalen.

Esben Nicolajsen
esben@skoleskak.dk