SFT GÅR PÅ SOMMERFERIE

SFT GÅR PÅ SOMMERFERIE

VI RUNDER SKOLEÅRETS SFT-STÆVNER AF I AALBORG

I løbet af foråret og den tidlige sommer har vi været vidt omkring, og sikke en fest, det har været. Vi startede i Hvidovre og sluttede i Aalborg, og i alt 10 kommunestævner er det blevet til.

I Randers, 4. juni, mødtes elever fra Østervangsskolen, Søndermarkskolen, Blicherskolen, Kristrup Skole, Asferg Skole og Nørrevangsskolen, og her var det Blicherskolen, der løb med sejren. Et flot hold på hele 13 medieagenter sørgede for billeder og indhold til Facebook, som du kan se her.

11. juni var vi i Herlev, og her mødtes elever fra Gamle Hjortespringskole, Lindehøjskolen, Kildegårdskolen (afd. Dildhaven) og Herlev Byskole (afd. Eng). Borgmester i Herlev Kommune, Thomas Gyldal Petersen, kom forbi og overrakte vandrepokalen, som blev vundet af Gamle Hjortespringskole. Dagens medieagenter fra Kildegårdskolen tog billeder dagen lang, og du kan se resultatet på Facebook.

Tiende, og sidste SFT-stævne i denne omgang, blev afholdt i dag i Aalborg. Den gamle Kedelhal dannede på smukkeste vis ramme om sæsonens sidste stævne. Her mødtes elever fra Seminarieskolen, Gudumholm Skole, Nibe Skole, Frejlev Skole, Byplanvejens Skole og Filstedvejens Skole, og sidste vandrepokal blev overrakt til Byplanvejens Skole, som sikrede sig sejren. Igen var et hold knivskarpe medieagenter på pletten, og deres fine billeder kan du også se på Facebook.

Du kan læse om stævnet i Hvidovre her, stævnerne i Kolding og København her og stævnerne i Favrskov, Nyborg og Egedal her.

Vi glæder os allerede til endnu en stævnesæson i det nye skoleår. Her skal endnu flere elever mødes over brætterne til en festlig fejring af fællesskabet.

En stor tak til Nordea-fonden, som støtter SFT.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat