SFT-STÆVNE I KOLDING OG KØBENHAVN

SFT-STÆVNE I KOLDING OG KØBENHAVN

SFT HAR FOR ALVOR FÅET LUFT UNDER VINGERNE

Med 10 kommunestævner på denne side af sommerferien og 10 på den anden side, kommer SFT-karavanen vidt omkring.

I går, torsdag d. 23. maj, var turen kommet til Kolding Kommune, hvor elever fra første til ottende klasse på Bakkeskolen, Ødis Skole og Munkevænget Skole mødtes til en kammeratlig dyst. Stemningen var i top, og eleverne, høj som lav, gav den hele armen. I pauserne blev der spillet fodbold og stikbold, så der var rig mulighed for at få krudtet af mellem skakrunderne. Yrsa Mastrup fra Kolding Byråd åbnede ballet, og Duffy overrakte den store pokal til vinderskolen, som blev Ødis Skole.

I sidste uge var vi på Nørrebro i København, hvor elever fra Guldberg Skole og Nørrebro Park Skole mødtes til venskabelig duel, og her var det Nørrebro Park Skole, der blev kåret som vindere.

I SFT handler det dog ikke så meget om at vinde – det handler om at være sammen og have en hyggelig dag på tværs af skole og klassetrin. Derfor er der også fokus på at være en god vinder – en, som er sød ved dem, der ikke vinder. Det er skønt at se store og små elever mødes i nye fællesskaber og lære sammen på nye måder.

Igen var det eleverne selv, der stod for at tage billeder og levere indhold til Facebook, og på sigt skal de lægge det direkte op i den nye app, som er udviklet til SFT-stævnerne.

Næste stop er Favrskov Kommune på mandag, derefter Nyborg, Egedal, Randers, Herlev og Aalborg.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat