SFT-STÆVNE I FAVRSKOV, NYBORG OG EGEDAL

SFT-STÆVNE I FAVRSKOV, NYBORG OG EGEDAL

SFT-KARAVANEN RULLER VIDERE
I sidste uge var vi til kommunestævne i Favrskov og Nyborg, og i går gik turen til Egedal.

I Favrskov Kommune mødtes knapt 200 elever fra Bavnehøjskolen, Hadsten Skole, Haldum Hinnerup Skolen, Hadbjerg Skole, Præstemarkskolen og Ulstrup Skole, og efter de seks runder var det Præstemarkskolen, der blev udråbt som vindere.

I Nyborg mødtes ca. 150 elever fra Birkhovedskolen og Danehofskolen, og her var det Birkhovedskolen, der løb med sejren. Borgmester Kenneth Muhs åbnede ballet med en tale til de spændte deltagere, og senere spillede han mod et par af de gæve skoleskakspillere. Det var lidt af et tilløbsstykke, og de tapre udfordrere fik stor opbakning fra de andre elever.

I Egedal mødtes elever fra Balsmoseskolen, Søagerskolen og Boesagerskolen, som tilsammen udgør Smørum Distriktskole. Til hverdag holder eleverne til tre forskellige steder, men i går mødtes de på tværs af afdelinger og klassetrin til en dag i fællesskabets tegn. Da dagen var omme og pointene gjort op, kunne Balsmoseskolen løfte trofæet og hyldes som vindere.

I SFT er det imidlertid fællesskabet, der er i fokus, og ikke så meget det at vinde. Det handler om at mødes på tværs under mottoet “Det er sjovere at tænke sammen!”.  Derfor er der diplomer og medaljer til alle deltagerne, og i pauserne er der leg og løjer.

I dag er vi i Randers, i næste uge skal vi til Herlev og ugen efter til Aalborg. Efter sommerferien går det løs igen.

Læs mere om SFT her.

SFT-stævnerne afholdes i samarbejde med Nordea-fonden.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat