Er du Dansk Skoleskaks nye medarbejder?

Er du Dansk Skoleskaks nye medarbejder?

Har du erfaring med fundraising i millionklassen, er du en dygtig formidler med et analytisk blik og trives du med ansvar i en organisation i fremgang? Så er du måske den rette til stillingen som enten Fundraiser eller PA & Kommunikationsmedarbejder hos Dansk Skoleskak.

FUNDRAISER: VÆR MED TIL AT INDFRI STORE AMBITIONER

Dansk Skoleskak har god erfaring med fundraising, men ambitionerne er større. Derfor søger vi en ny medarbejder, der kan forstærke arbejdet med fundraising yderligere, så vores store ambitioner på vegne af tusindvis børn og unge i Danmark kan indfries. Med stillingen følger stort ansvar og muligheden for at gøre en konkret og mærkbar forskel. Er du resultatorienteret og vant til at gå forrest, er det måske dig, vi søger.

Læs mere om stillingen.

PA & KOMMUNIKATØR: EN SPÆNDENDE KOMBI-STILLING

Om du er nyuddannet eller har flere års erfaring betyder ikke det store. Det er til gengæld afgørende, at du har lyst til PA-arbejdet, erfaring med kommunikation og pressearbejde samt energi, drive og lyst til at lære i en organisation i fremgang. Som PA & Kommunikationsmedarbejder arbejder du intensivt med begge dele.

Læs mere om stillingen.

SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til de to stillinger, er du meget velkommen til at kontakte generalsekretær, Mads Jacobsen på mads@skoleskak.dk / +45 2240 1488.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat