Mandagstræning med Sofie Dürrfeld - Begynder

29apr16:0017:00Mandagstræning med Sofie Dürrfeld - BegynderSkakkens Hus - hjernens motionscenter®, Sølvgade 15, 1307 København16:00 - 17:00

Detaljer

Mange har efterlyst undervisning i Skakkens Hus – hjernens motionscenter®. Vi er derfor glade for, at vi fra mandag den 4. marts kan tilbyde undervisning med en af Danmarks dygtigste kvindelige skakspillere, Sofie Dürrfeld (kendt fra Skaktraening.dk) – både for begyndere og mere øvede.

HOLD FOR BEGYNDERE – MANDAG KL. 16-17

Har du tjek på skakreglerne, men mangler viden og tips til, hvordan du skal blive en stærkere spiller? På holdet skal vi bl.a.:

  • Få styr på åbningsprincipperne, så du får dine brikker i spil og når uskadt til midtspillet
  • Gennemgå taktiske motiver, så du kan narre din modstander og ikke omvendt
  • Øve slutspilsteknik, så du aldrig bliver i tvivl om skakmat med fx konge og tårn mod konge

HOLD FOR ØVEDE – MANDAG KL. 17:15-18:15

Holdet er til dig, der allerede har et vist kendskab til skakspillet. Du kender navnene på nogle af de åbninger, du spiller og kan genkende en springergaffel, når du ser den. På holdet øver vi os på:

  • At lægge planer, så du har idéer til, hvad du skal gøre, når brikkerne er udviklet
  • Slutspilsteknik, hvor vi starter med simple bondeslutspil og gør dem langsomt mere nuancerede, så du får en grundig forståelse for slutspilsprincipperne

Undervisningen er en kombination af interaktiv tavleundervisning og øvelser/opgaver i par eller grupper. Efter hver undervisning har kan du få opgaver med hjem at træne videre på.

PRIS & TILMELDING

Besøg i Skakkens Hus – hjernens motionscenter® er gratis, mens undervisning 12 mandage med start 4. marts 2024 koster 800 kr. Betaler du enkeltvis koster det 100 kr. pr. gang. Se mere og tilmeld dig via Skakkenshus.dk.

Tidspunkt

(Mandag) 16:00 - 17:00

Lokation

Skakkens Hus - hjernens motionscenter®

Sølvgade 15, 1307 København

Ingen Kommentarer

Undskyld, men kommentarformularen er lukket lige nu.

Live Chat