Super Kulturnat i København

Super Kulturnat i København

På trods af det kolde efterårsvejr fandt mange både børn og voksne vejen forbi skoleskakkens hyggelige gårdhave i Brolæggerstræde fredag den 14. oktober til kulturnatten.

Skoleskakkens ansatte og frivillige bød på varm kaffe og the til forældre, lærere og pædagoger, der hørte om skoleskaklærer-uddannelsen, skoleskakkens pizzamodel og projekter.

Børn og unge kunne slukke tørsten i saftevand, imens der blev dystet på tanker og ideer henover skakbrætterne i almindelig skak, lynskak, bondeskak, de tapre riddere og meget andet. Gigantbrikkerne i midten af gårdhaven var med til at samle på tværs af generationer.

Den hollandske sensation Raindropchess fik stor interesse fra de fremmødte. Raindropchess tilfører et tilfældighedselement til normal skak ved også at involvere spillekort. Man er derfor tvungent til at forlade sin vante tankegang og spille kreativt og frit. Danske skoleskakelever, og andre skakspillere, får nu muligheden for at spille denne underholdende skakvariant. Læs mere om Raindropchess her.

Tak til alle, der kiggede forbi og var med til at gøre det til en hyggelig aften i skoleskakken.

Vinderen i konkurrencen om et skakspil udtrækkes i den kommende uge og offentliggøres her på siden.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat