God sommer og på gensyn

God sommer og på gensyn

GOD SOMMER OG PÅ GENSYN

Dansk Skoleskak ønsker alle lærere, pædagoger og elever en god sommerferie. Vi glæder os allerede nu til mange sjove og lærerige øjeblikke med skoleskak i skoleåret 18/19!

STORT TILLYKKE TIL MARKUSSKOLEN I ESBJERG

Elever og lærere fra Markusskolen i Esbjerg kan gå på sommerferie som de heldige vindere af et ‘Kæmpeskakspil’ fra Skakshoppen.dk til hele skolen.

Markusskolen er en blandt mange skoler, der har tilmeldt sig Skolernes Skakdag 2019 inden den 29. juni. Dermed deltog de i lodtrækningen om det store skakspil, der har en værdi af 999,00 kr. og som egner sig perfekt til klasseværelset eller biblioteket.

Skolernes Skakdag 2018 på Præstemoseskolen, Hvidovre │ Foto: © Morten Bo Johansson.

UDDANNELSE OG AKTIVITETER

De fleste elever gik på sommerferie i fredags og klasseværelserne ligger derfor øde hen i det meste af landet. Først til august vækkes skolerne til live igen. På flere skoler sidder lærere og pædagoger dog i denne uge og forbereder undervisningen for næste skoleår. Et nyt skoleår, hvor der igen er mange sjove og lærerige skoleskak-aktiviteter i kalenderen.

Skoleskaklærer-uddannelsen®

Husk, at der til september igen er Skoleskaklærer-uddannelse® i Aarhus og København. Du kan booke plads her.

På uddannelsen lærer du og dine kolleger, hvordan man underviser i skoleskak, så alle elever har udbytte af det. Kendskab til skakspillet er ikke en forudsætning for deltagelse på uddannelsen.

DM & Læringsfestival

Til november afholder Dansk Skoleskak det traditionsrige DM & Læringsfestival på Den frie Lærerskole i Ollerup på Fyn. Tilmelding åbner til efteråret. Se resultater og billeder fra DM & Læringsfestival 2018.

Skolernes Skakdag

Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 8. februar 2019, hvor dine elever igen kan deltage i Skolernes Skakdag under mottoet: “Det skal være sjovt at blive klogere!”.

Sammen med over 300 skoler og flere end 50.000 elever, afholder Dansk Skoleskak traditionen tro hjernens årlige motionsdag fredag i uge 6, lige inden vinterferien. Der er lang tid til, men tilmeld din skole allerede nu – og tænk på det praktiske til efteråret.

Aktivitetslederkursus

Som forberedelse til Skolernes Skakdag, tilbyder Dansk Skoleskak gratis aktivitetslederkursus for dig og dine kolleger.

Kurserne afholdes i henholdsvis Skanderborg Kulturhus (15. januar) og på Gerbrandskolen i København (17. januar) og klæder jer på til at kunne arrangere og afvikle en sjov og lærerig dag for alle elever. Tilmeld dig her.

Og meget, meget mere… Hold øje med kalenderen.

Skoleskaklærer-uddannelsen®│ Foto: © Dansk Skoleskak.

Skolernes Skakdag 2018 på Præstemoseskolen, Hvidovre │ Foto: © Morten Bo Johansson.

GRATIS INFOMATERIALE

Har I endnu ikke skoleskak på din skole?

Du kan bestille gratis infomateriale og blive klogere på, hvordan skoleskak kan gøre en forskel for eleverne på din skole. Dansk Skoleskaks læringskonsulenter sidder klar til at hjælpe jer med, hvordan lige netop I bedst kan komme i gang med skoleskak.

Bestil gratis infomateriale her.

Spørgsmål? Kontakt laer@skoleskak.dk / +45 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat