Spænding og fællesskab i Herlev og Randers

Spænding og fællesskab i Herlev og Randers

SAMMENHOLD OG STRATEGI SEJRER I HERLEV

Herlev og Randers Kommuner dannede nyligt rammen om to spændende kommunestævner i skoleskak, der samlede skoleelever fra forskellige skoler til en dag fyldt med fællesskab, strategiske træk, og glæde ved brætterne.

I Herlev Kommune blev spændingen udfoldet for tredje år efter successer i 2019 og 2022. Kildegårdskolen Øst strålede som sejrende skole med en flot præstation over hele linjen. I 7 runder med intense kampe og fair spil viste Kildegårdskolen deres talent og dedikation, hvilket resulterede i, at vandrepokalen nu pryder deres skolelokaler. Stort tillykke til Kildegårdskolen!

Gamle Hjortespringskole, Herlev Byskole og Lindehøjskolen kæmpede alle bravt og viste god skoleskakstil. Det var en dag, hvor skoleskakken blev fejret, og hvor eleverne viste deres evne til koncentration og strategisk tænkning. Dansk Skoleskak vil gerne takke alle deltagerne og samarbejdspartnerne, herunder Herlev Kommune, for at gøre Herlev Kommunemesterskab til en fantastisk begivenhed.

RANDERS GAV DEN FULD GAS

I Randers Kommune blev der også kæmpet hårdt og med højt humør i Randers Kommunemesterskab. Efter 7 intense runder og kampe fyldt med koncentration og taktisk snilde sikrede Grønhøjskolen sig triumfen i deres første deltagelse ved kommunemesterskab. Vandrepokalen fandt sit nye hjem på Grønhøjskolen, og vi ønsker dem et stort tillykke!

Assentoftskolen, Nørrevangsskolen, Korshøjskolen og Rismølleskolen deltog også i stævnet med enestående skakstil og gode håndtryk. Deltagerne viste engagement og dedikation til spillet, og der blev skabt mange mindeværdige øjeblikke ved brættet. Dansk Skoleskak vil gerne takke alle deltagerne og Randers Kommune for deres støtte til at gøre Randers Kommunemesterskab til en succes.

Begge kommunestævner blev skudt i gang med entusiasme og energi. I Randers blev spændingen opbygget med en fællesopvarmning, hvor eleverne dansede strategier ind i kroppen til tonerne af skoleskakhittet ‘Min Dronning’. Det var en glædelig oplevelse at se eleverne forberede sig på en hel dag fyldt med skoleskak og samtidig dyrke bevægelse og sjov.

Vi håber at traditionen fortsætter i begge kommuner, og måske også i din?

Kontakt laer@skoleskak.dk hvis du er interesseret i et kommunestævne i din kommune.

Støt Dansk Skoleskaks arbejde med at spille hjernen stærk hos børn og unge.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat