Skoleskakfest i Grindsted

Skoleskakfest i Grindsted

OM FÅ DAGE ER DER LANDSFINALE I SKOLERNES SKAKDAG 2018

På fredag afholder Dansk Skoleskak den festlige afslutning på Skolernes Skakdag 2018. 1.250 elever kigger forbi til Danmarks ubetinget største skoleskakfest nogensinde.

Festlighederne finder sted i det store MAGION Kultur- og Idrætscenter i Grindsted.  Udover at den eftertragtede titel som ‘Årets Skakskole’ skal uddeles, skal der uddeles eftertragtede præmier og i pausen, når pointene fra de i alt 3.000 skakpartier skal gøres op, underholder den populære børne-tv-vært, Sebastian Klein.

PRAKTISK INFO

  • Skoler, der ankommer med bus, skal informere chaufføren om, at af- og påstigning samt parkering foregår ved Sønder Boulevard 10 og ikke Tinghusgade 15.

 

  • Det er muligt at benytte MAGIONs svømmehal, men først efter præmieoverrækkelse og afslutning klokken 15.30.

 

  • Husk, at I kan sende en pressemeddelelse til de lokale medier i jeres område, og fortælle den gode historie om jeres tur til Landsfinalen 2018. Hent skabelon på pressemeddelelse her.

Duffy har allerede pakket sin kuffert, hundredevis af brætter, tusindvis af brikker og den store LEGO®-pokal og er snart på vej til Grindsted, hvor han byder velkommen til en dag med i alt 3.000 skakpartier, der skal afgøre, hvilken skole der de næste 365 dage kan kalde sig ‘Årets Skakskole’.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER TIL LANDSFINALEN I SKOLERNES SKAKDAG 2018

 

Spørgsmål? Kontakt skakdag@skoleskak.dk / +45 3049 0580

LANDSFINALEN I SKOLERNES SKAKDAG 2018 AFHOLDES I SAMARBEJDE MED PARTNERNE

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat