SKOLEKLAR MED SKOLESKAK

SKOLEKLAR MED SKOLESKAK

SKOLELEDEREN FORTÆLLER 

Det nye skoleår er lige på trapperne, og det betyder nye, spændende aktiviteter. Overvejer I at starte op med skoleskak på jeres skole? Hør, hvorfor Henriette Andersen, som er pædagogisk leder på Balsmoseskolen i Smørum, har valgt at prioritere skoleskak blandt et hav af tilbud, og hvordan skoleskakken skaber nye børne- og læringsfællesskaber på skolen. I videoen fortæller Henriette bl.a., hvordan skoleskak fungerer som en tryg træningsbane for skolens mange specialelever, og hvordan skoleskakken er blevet et fælles projekt på skolen.

SKOLESKAK I PRAKSIS
Hør to undervisere fortælle, hvordan de bruger skoleskak, og hvilke effekter de oplever. Eleverne fortæller også, hvorfor de synes, skoleskak er sjovt og spændende.

Både Peter og Marlene, som du kan møde i videoerne, har været på Skoleskaklærer-uddannelsen® – vores basisuddannelse, som klæder dig på til at starte ud med undervisning i skoleskak. Kendskab til skakspillet spiller ingen rolle – det vigtigste er gejst og lysten til at lære en ny praksisnær metode.

Se en kort video om Skoleskaklærer-uddannelsen®.

Du kan vælge forskellige specialiseringsmoduler, som kan bygges oven på grunduddannelsen, bl.a. SKAK+MAT®-konceptet. Læs mere om vores specialiseringsmoduler her.

Som noget helt nyt kan du nu komme på uddannelse i Holstebro, og ellers foregår uddannelsesdagene i København og Skanderborg.

Book plads til årets uddannelser her.

KONTAKT OS
Vil du høre mere om skoleskak og jeres muligheder? Vores dygtige læringskonsulenter sidder altid klar til at hjælpe. Ring til dem på tlf. 3049 0580, eller send en mail til info@skoleskak.dk. Du kan også bestille gratis infomateriale her. Alle fornødne materialer kan købes til en god pris i Skakshoppen.

Vi glæder os til det nye skoleår med udannelsesdage, kommunestævner og ikke mindst en forrygende Skolernes Skakdag, som skal fejres med pomp og pragt i anledning af vores 60-års jubilæum i 2020.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat