Skoleskak går live

Skoleskak går live

‘SKOLESKAK LIVE!’ ER ONLINE LÆRINGSAKTIVITETER, HVOR ALLE KAN VÆRE MED

Covid-19 har også fået Dansk Skoleskak til at udskyde arrangementer og uddannelser, men vi er slet ikke skakmat. Mandag kl. 09:00 går vi i luften med SKOLESKAK LIVE!, hvor alle kan spille skoleskak, men for én gangs skyld dropper vi håndtrykkene og nøjes med at sige ‘Go kamp’ via en chat.

ALLE KAN VÆRE MED

‘SKOLESKAK LIVE!‘ er for alle. Der vil være lektioner og øvelser for dig, der skal lære, hvordan brikkerne flytter, men også for dig, der allerede har spillet skoleskak i flere år. Vores erfarne læringkonsulenter står for undervisningen, og der vil være masser af muligheder for at spille undervejs og afprøve, hvad man har lært i praksis.

‘SKOLESKAK LIVE!’ er gratis at benytte, og det er en oplagt mulighed for forældre for at kombinere leg og læring sammen med deres børn.

OVERSIGT OVER DE FORSKELLIGE LEKTIONER

Der er undervisning alle hverdage fra kl. 09:00. Programmet vil være således:

9:00 – 9:45: Begynderundervisning
10:15 – 11:15: Undervisning for øvede
12:30 – 13:15: Begynderundervisning

Indholdet i ‘Begynderundervisning’ vil være det samme i lektionen fra kl. 09:00 som i lektionen fra 12:30. Du/I kan med fordel tilmelde jer ChessKid.com, som vi bruger til dele af undervisningen. Registrering til ChessKid kan foregå her.

SPRED BUDSKABET

Hjælp os med at sprede budskabet, så flest muligt kan få glæde af SKOLESKAK LIVE!. Arbejder du med skoleskak på din skole? Så brug Aula, eller andre relevante kommunikationskanaler, til at gøre eleverne opmærksomme på, at skoleskakken fortsætter online.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat