Skolernes Skakdag slår detagerrekord!

Skolernes Skakdag slår detagerrekord!

NY REKORD

På fredag d. 9. februar går det hele løs til Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® 2024! I år slår vi ny rekord med antal skoler, der spiller hjernen stærk. 336 skoler med 56.124 elever i hele landet mødes ved skakbrættet til en festdag med sjov, spas og skoleskak – det er næsten 9.000 flere elever end sidste år.

OFFICIEL ÅBNING I VALBY

Københavns Børne- & ungdomsborgmester, Jakob Næsager, åbner officielt Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® 2024 på Harrestrup Å Skole i Valby.

DIPLOMER OG AVISER ER LANDET HOS SKOLERNE

Alle Skoleskak-Aviser og Diplomer er sendt ud til alle skoler, der deltager i Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® 2024. Nu kan alle elever glæde sig til godt læsestof og et bevis på, at de har spillet hjernen stærk med over 56.000 andre elever.

Hvis ikke jeres skole har modtaget avis eller diplomer, så kontakt skakdag@skoleskak.dk.

Har du brug for ekstra eksemplarer, kan du selv printe både avis og diplomer ud fra Mit.skoleskak.dk.

DEL DIN SKOLERNES SKAKDAG MED OS

Vi vil rigtig gerne se hvordan I spiller hjernen stærk på jeres skole. Så husk at tagge os, hvis I lægger noget op på sociale medier! 

Vi liker, kommenterer og deler løs i løbet af dagen, og man er  velkommen til at sende billeder og/eller skrive om dagen til skakdag@skoleskak.dk. (husk fototilladelser)

Hvis du vil lave lidt ekstra larm omkring Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® 2024, kan du sende denne pressemeddelelse ud til lokalpressen om Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® 2024. Har du brug for en pressemeddelelse, der passer til din kommune, kontakt skakdag@skoleskak.dk.

Skolernes Skakdag – hjernens motionsdag® 2024 er støttet af Spar Nord Fonden og en række lokale fonde.

Støt Dansk Skoleskaks arbejde med at spille hjernen stærk hos børn og unge.

Caroline Fredensborg
caroline@skoleskak.dk


Live Chat