SKAL DU MED PÅ SKAKCAMP I EFTERÅRSFERIEN?

SKAL DU MED PÅ SKAKCAMP I EFTERÅRSFERIEN?

NY SKAKCAMP

Dansk Skoleskak og Din Camp inviterer til SkakCamp i efterårsferien fra tirsdag 17. oktober til lørdag 21. oktober på BGI Akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld mellem Horsens og Vejle.

SkakCampen er åben for alle unge mellem 10 og 15 år, uanset hvor du bor og om du har lyst til at lære skakreglerne, spiller i skolen, næsten altid vinder over dine venner eller er klubspiller.

CAMPEN BYDER PÅ

♖ Skakundervisning med kanondygtige undervisere, der underviser på dit niveau, bl.a. med International Mester, Filip Boe Olsen (rating 2430)
♖ Gæstebesøg af en stærk stormester
♖ Camp-turnering + sjove skakaktiviteter
♖ Sociale og fede aktiviteter som stortrampolin, battle i hallen og filmhygge
♖ Overnatning og fuld forplejning alle dage
♖ Camp T-shirt, drikkedunk og diplom
♖ Boost din skakforståelse og få nye gode venner

Skakcampen afholdes samtidig med fire andre camps; MakerCamp, LæringsCamp, SportsCamp og GirlpowerCamp, så der bliver fuld knald på aktiviteter, hygge og venskaber i fantastiske faciliteter.

PRIS OG BOOKING

Prisen for Skakcampen er 2.995 kr. inkl. moms. Har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf.: +45 3150 9850 / info@dincamp.dk.

Se mere og book din plads via Dincamp.dk/skakcamp. Vi glæder os til at se dig!

SÆRLIG STØTTE

Dansk Skoleskak støtter, at 5 unge fra økonomisk trængte familier kan deltage gratis. Er du skoleskakleder og kender en ung, der opfylder dette, kontakt laer@skoleskak.dk og hør mere.

Støt Dansk Skoleskaks arbejde med at spille hjernen stærk hos børn og unge.

Caroline Fredensborg
caroline@skoleskak.dk


Live Chat