Online Hold-DM 2020

Online Hold-DM 2020

OPDATERING: SÅDAN AFVIKLES HOLD-DM ONLINE

Vi har tidligere meldt ud, at årets Hold-DM bliver afviklet online. Nu er vi klar med retningslinjerne for afvikling, tilmelding m.m.

Ved spørgsmål er Viktor Haarmark Nielsen (hrhaarmark@gmail.com) behjælpelig.

HOLD-DM 2020 AFVIKLES ONLINE

På grund af COVID-19 måtte Dansk Skoleskak desværre udskyde årets hold DM. Stævneudvalget i Dansk Skoleskak har nu besluttet, at Hold-DM afholdes som online-stævne. Som tidligere udmeldt bliver stævnet afholdt lørdag den 19. september fra kl. 10.00-16.00.

Vi vender tilbage med flere detaljer vedr. tilmelding og hvilket site, der vil blive benyttet. Det bliver gratis at deltage, og Viktor Haarmark Nielsen (hrhaarmark@gmail.com) er ansvarlig for online-stævnet. I er velkommen til at kontakte ham, hvis I har spørgsmål.

INGEN FYSISK FINALE

Der har tidligere været meldt ud, at online-stævnet ville blive efterfulgt af et fysisk finalestævne med henblik på at finde årets mestre og kvalificerede til nordisk mesterskab. Siden denne udmelding er årets nordiske holdmesterskab desværre blevet aflyst, og i skrivende stund stiger smittetrykket i Danmark igen.

Derfor vil der ikke blive inviteret til en et fysisk finalestævne. Skulle der være spørgsmål om dette kan Ahmad El-Achi kontaktes på ahmad@skoleskak.dk.

Vi håber på forståelse for beslutningen.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat