NYE SFT-STÆVNER

NYE SFT-STÆVNER

SFT står for “Skoleskak fællesskaber på tværs”, og det er netop, hvad der kommer til at opstå mange flere af de næste par måneder. For efter corona satte stævnerne på standby er vi nu – i samarbejde med Nordea Fonden – klar med nye SFT-stævner, som er kommunestævner, hvor børn og unge spiller hjernen stærk sammen med andre fra samme kommune. Læs mere om SFT-stævner her.

På torsdag starter vi i Randers, hvor Dansk Skoleskak sammen med værtsskolen Nørrevangsskolen, og skoleskakansvarlige Mette Nielsen, afvikler sæsonens første SFT-stævne for syv skoler. Dagen efter går turen til Hadsten Skole, hvor vi sammen med skoleskakansvarlige Tim Bøttiger, står for at give børn og unge fra fem skoler i Favrskov Kommune en sjov og lærerig dag.

SKOLESKAK APP SOM STÆVNESYSTEM

Den smarte Skoleskak App guider alle spillere til deres pladser, holder styr på stillingen undervejs og sørger for at eleverne møder andre, der har klaret sig nogenlunde ligeså godt. Det er også via Skoleskak Appen, at udvalgte elever, som ikke spiller med, dækker stævnet med billeder og historier som medieagenter. Appen kan downloades via mit.skoleskak.dk

STÆVNEOVERSIGT 2021

28. okt. Randers
29. okt. Favrskov
11. nov. Holstebro
18. nov. Vejle
19. nov. Nyborg
23. nov. Herlev
2. dec. Egedal
10. dec. København

To elever til SFT-stævne i Hvidovre i gang med at bruge Skoleskak App’en til at finde deres plads til den kommende runde.

TAK TIL NORDEA-FONDEN

SFT er støttet af Nordea-Fonden, som fortjener et stort tak for at muliggøre Skoleskak Fællesskaber på Tværs.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat