National Vidensdag

National Vidensdag

NATIONAL VIDENSDAG ONLINE FOR ALLE

COVID-19 gør, at National Vidensdag 2020 den 15. maj rykker online. Heldigvis er dagsordenen stadig både relevant og spændende, når vi spørger: Kan skoleskak være en gamechanger for elever i skolevanskeligheder?

Thomas Medom og Martin Østergaard, henholdsvis rådmand og direktør for Børn og Unge i Aarhus Kommune, har besøgt Sølystskolen for at se, hvordan der bliver arbejdet med skoleskak og inklusion i vores indsats ‘Skoleskak for Alle’. Se deres oplevelser i videoen nedenfor.

Til National Vidensdag præsenterer vi resultaterne af følgeforskningen på vores SFA-skoler, og Martin Østergaard vil i øvrigt være en af oplægsholderne. Af andre oplægsholdere kan nævnes Chris Bonnello, prisvindende forfatter, tidl. specialunderviser og autist, og Bo Stjerne Thomsen, Chair of Learning through Play, Vice-President at the LEGO Foundation. Se alle oplægsholdere her.

TIDSPUNKT OG TILMELDING

Det er gratis at deltage, og det foregår fredag d. 15 maj fra kl. 12:00 – 15:00.

Tilmeld dig til Dansk Skoleskaks National Vidensdag her.

DANSK SKOLESKAKS ÅRSMØDE

Du har også mulighed for at deltage i Dansk Skoleskaks årsmøde, der foregår umiddelbart efter National Vidensdag fra 15:15 – 18:00 d. 15 maj.

Se invitationen til Årsmødet her, og du kan tilmelde dig her.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat