Modtag dine julegaver inden jul

Modtag dine julegaver inden jul

Julegaveræset er godt i gang og i Skakshoppen er der rig mulighed for, at finde gaver til dem du holder af.

Der sendes hver dag, så bestiller du inden kl.12.00, sender vi din julegave samme dag. Vi har desuden udvidet returret på alle julegavekøb indtil 1. februar 2015! Evt. overskud går til socialprojekter.

Kig forbi Skakshoppen og få mange flere julegaveidéer.

Spørgsmål? Kontakt os på kundeservice@skoleskak.dk eller 3049 0580.

Gode gaveidéer
Et magnetisk rejseskakspil i træ (sammenklappeligt) er et praktisk lille skakspil man nemt kan have med på farten . Er du på jagt efter et større sammenklappeligt skakspil, er vores flotte sammenklappelige skakspil i træ måske lige sagen. Brætter er udført i lys ahorn og mørk mahogni, mens brikkerne er i lyst træ og mørkebrun mahogni. Det sammenklappelige skakspil fås også med notation.

Den nye serie, ‘Skak med glæde’, fra forfatteren Henrik Andersen indeholder 3 bøger. Skak med glæde 1 indeholder eksempler på skakpartier af verdens bedste skakspillere – fra 1700-tallet til 1960’erne. Skak med glæde 2 indeholder skakpartier i nyere tid, dvs. siden ca. 1960’erne. I Skak med glæde 3 er fokus på spillere, der var blandt verdens bedste – uden dog at opnå VM-titlen. Henrik Andersen har forfattet lærebogen på baggrund af 10 års erfaring som skakinstruktør for børn og unge.

Er du på udkig efter det bedste og mest avancerede skakur i verden, så er det nye DGT 3000 det rigtige valg. Uret er topmodellen indenfor skakure, men stadig utrolig brugervenligt. Uret brugte indiske Anand og norske Magnus Carlsen i verdensmesterskabet i november – hvor Carlsen vandt.

Er du på udkig efter et helt klassisk skakspil i træ til en rimelig pris, så er vores sæt med skakbrikker i smuk trææske og lyst skakbræt lige sagen. Brættet kommer med 98 mm staunton-brikker der passer til brættets feltstørrelse.

Giv et gavekort
Med et gavekort er du 100% sikker på at modtageren får det der står på ønskelisten. Du kan vælge mellem et beløb på 200 eller 500 kr. Gavekortene gælder til alle vores produkter, så der er masser at vælge imellem for den glade modtager.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat