Lokale skoleskaklærer-uddannelser

Lokale skoleskaklærer-uddannelser

Den populære skoleskaklærer-uddannelse går som varmt brød, og flere end 150 deltagere er uddannet indenfor de sidste 2 år.

Skoleskaklærer-uddannelsen er et 2-dages efteruddannelsestilbud, der giver lærere og pædagoger værktøjer til at organisere en engageret og spændende undervisning for børn og unge i alderen 6-18 år.  På uddannelsen lærer deltagerne at anvende skakspillet som værktøj og pædagogisk metode samt hvordan skoleskak kan bruges i bl.a. den understøttende undervisning, som forebyggende specialundervisning og som konkret metode til at øge inklusion og integration – også af de mange nydanske unge.

Normalt bliver uddannelserne holdt i Aarhus og København, men som noget nyt tilbyder vi også uddannelsen lokalt. Kommuner kan for 50.000 kr. + moms få uddannelsen afholdt lokalt for op til 10 lærere eller pædagoger. Der følger materialepakker med til hver plads. Læs mere om fordelene her.

Horsens og Vejen kommuner har gjort brug af af dette tilbud med stor succes.

For mere info se vores informationsmateriale om uddannelsen eller kontakt Mikkel Nørgaard, 2984 9874 / mikkel@skoleskak.dk.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat