76 deltagere til juleturnering

76 deltagere til juleturnering

I weekenden deltog 63 børn og unge, samt 13 forældre i juleturneringen på Peder Lykke Skolen. Alle hjalp til med at stille op, og der var skarp konkurrence til sidste mat. Ud af de 63 deltagere stillede cirka halvdelen op i de fire begyndergrupper, hvor flere af Dansk Skoleskaks nyeste medlemsskoler var godt repræsenterede. Det var da også Peder Lykke Skolen, som har meldt sig ind her i efteråret, der løb med sejren i holdkonkurrencen. 8 elever fra skolen tog sejren foran Nyelandsvej Skole, som blev nummer to. I forældregruppen var det Flemming Kjeldsen, der løb med sejren.

I begyndergrupperne E og F vandt Zubair Hussain fra Klostervængets Heldagsskole finalen foran Kirshi Kræmmer fra Nyelandsvej på andenpladsen, mens det i begyndergrupperne G og H var Queyem Pham fra Ellebjergskolen, der tog sejren i finalen og Zunair Hussain fra Klostervængets Heldagsskole, der kom på andenpladsen.

Blandt de øvede var det Peder Kjeldsen fra Sankt Knuds Skole, der vandt gruppe A, og Jonas Sindal fra Jyderup Skoleskak, der tog sejren i gruppe B, og da de to mødtes i finalen, blev det Jonas, der fik sejren med hjem, mens Peter måtte nøjes med en flot andenplads. I grupperne C og D spillede Yassine Macine fra Nyelandsvej Skole og Mark Kirkebække fra Taastrup Skakforening om førstepladsen i finalen, og her var det Yassine, der fik førstepræmien med hjem.

Dansk Skoleskak siger tak for en dejlig lørdag med julestemning og flot skakspil.

[nggallery id=2].

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat