Jul + skoleskak = fed weekend!

Jul + skoleskak = fed weekend!

På lørdag d. 11. december deltager børn og unge fra hele landet i intet mindre end fire turneringer på landsplan, når både Aarhus Kredsen, Fyns Kredsen, Københavns Kredsen og Frederiksborg Kredsen afholder juleturneringer.

I Aarhus Kredsen er det Skanderborg Skoleskak, der lørdag fra 09:30 inviterer til Skanderborgmesterskabet i skoleskak, som er en del af Aarhus Skoleskaks Grand Prix-turnering. Stævnet foregår på Niels Ebbesen Skolen i Skanderborg, og du kan tilmelde dig til og med fredag d. 10. december på www.madsenodgaard.dk/aakss. Se indbydelsen her.

På Fyn er der juleturnering på Stenstrup Skole lørdag kl. 09:00 – 13:00. Det er en traditionsrig turnering, hvor begyndere og andre skoleskakspillere i mange år har tilbragt en hyggelig dag med julehygge og livlige skakpartier. Deltagerne deles op i grupper efter niveau, så det er sjovt for alle. Du kan lige nå at tilmelde dig via mogenskeinicke@gmail.com inden sidste frist i morgen, onsdag d. 8. december.

I Frederiksborg Kredsen er det Nordsjællands Skakunion, der indbyder skoleskakspillere til Jule-Hurtigturnering på Bassebjerg i Nødebo lørdag fra kl. 11:00 – 17:00. Mellem skakpartierne kan deltagerne hygge sig med juleknas og æbleskiver på Bassebjerg. Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at tilmelde dig via jenskp@stofanet.dk.

I København er det Peder Lykke Skolen på Amager, der afholder juleturnering lørdag fra kl. 10:00 – 16.00. Alle kan deltage i de 6 runders hurtigskak, både begyndere og øvede. Deltagerne opdeles i grupper efter niveau, og der er præmier til alle. Du kan stadig nå at tilmelde dig via nikolai@skoleskak.dk, og seneste tilmelding er torsdag d. 9/12. Se indbydelsen her.

Du kan læse mere om alle turneringerne på skoleskak.dk/kalender. Dansk Skoleskak ønsker alle held og lykke, og vi glæder os til at høre om jeres oplevelser. Del dem med os her.

Hvis du ikke har fået skoleskak nok lørdag, kan du kigge forbi til Søndagsskak – Julespecial i København søndag. Vi julehygger over skakbrætterne fra 14:00 – 19:00. Læs mere her..

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat