Job i Dansk Skoleskak

Job i Dansk Skoleskak

FUNDRAISINGTEAMET UDVIDES

Dansk Skoleskak søger en fundraiser og en fundraisingchef med energi, drive og sult, der vil det samme som os: At se flere børn og unge spille hjernen stærk og udvikle sig fagligt, socialt og mentalt med skoleskak.

Vi arbejder agilt, systematisk og forsøger at lære af både tilsagn og afslag. Vi er ambitiøse, resultatorienterede og vægter energi højere end skaktræk. Så drømmer du om (mere) ansvar, indflydelse, en flad struktur, få møder og hurtige beslutningsprocesser, så er vi sikkert et godt match.

FUNDRAISINGCHEF TIL DANSK SKOLESKAK

Hvis du er vores nyes fundraisingchef, får du en central position i vores fundraising team i et tæt samarbejde med både generalsekretær og læringschef.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at have dialog med fonde før, under og efter en ansøgning, udvikle, udarbejde og kvalitetssikre indsatser og ansøgninger og bidrage til udviklingen af fundraisingarbejdet i Dansk Skoleskak.

Læs mere om stillingen her

Søg stillingen her

FUNDRAISER TIL DANSK SKOLESKAK

Som fundraiser får du en vigtig rolle i vores fundraising team. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at lave research og have kontakt med fonde, udvikle, udarbejde og kvalitetssikre ansøgninger samt at bidrage til udviklingen af fundraisingarbejdet i Dansk Skoleskak.

Læs mere om stillingen her

Søg stillingen her

Støt Dansk Skoleskaks arbejde med at spille hjernen stærk hos børn og unge.

Caroline Fredensborg
caroline@skoleskak.dk


Live Chat