Hjælp os med at hjælpe

Hjælp os med at hjælpe

I Horsens har Peter Santa fundet de vises sten for Horsens Byskole – skolens indskolingselever har skoleskak på skemaet, og det har vist sig at være mere end blot en hyggelig aktivitet. Peter bruger nemlig skoleskakken til at træne elevernes hjerner, så de får mere ud af skolens øvrige fag.

“Der sker en enorm social udveksling mellem eleverne. Derved opnår vi nogle elever som langt hen ad vejen bliver meget mere selvkørende.”
(Peter Santa, Horsens Byskole).

STØT PETERS ARBEJDE

Dansk Skoleskak støtter, vejleder og rådgiver Peter og andre skoleskaklærer i arbejdet med skoleskak – og det håber vi at kunne blive ved med. Men vi har brug for din hjælp! Støt Peter og Dansk Skoleskaks arbejde via MobilePay 3049 0580 eller via knappen.

“Jeg håber, folk vil støtte op om Dansk Skoleskak. Deres undervisningsmaterialer, råd og vejledning er afgørende for, at jeg kan hjælpe mine elever bedst muligt.”
(Peter Santa, Horsens Byskole).

TRANSFER AF OPFØRSEL, INKLUSION OG FÆLLESSKAB

Udover træning af hjernen bruger Peter Santa skoleskak til at overføre den gode skakopførsel, hvor man er koncentreret, stille og venter på hinanden, til den øvrige skoledag. I inklusionsammenhæng har det vist sig at nogle af de elever, der normal ikke kan koncentrere sig i mere end 5% af tiden kan være med og koncentrere sig i op til 90% af skoleskaktimerne. Det gør skoleskak til en meningsfuld aktivitet, samtidig med at der skabes fællesskaber på tværs af eksisterende klikker og venskaber, når eleverne arbejder sammen med nye kammerater for at blive bedre og udvikle sig. Hør mere om hvordan og hvorfor Peter arbejder med skoleskak i videoen.

600 SKOLER ER I GANG

600 skoler arbejder med skoleskak i Danmark. Som medlemmer af Dansk Skoleskak har de ligesom Horsens Byskole og Peter Santa adgang til støtte, råd og vejledning fra vores læringskonsulenter. Støtte, som er afhængig af din hjælp. Med et bidrag på 200 kr., kan du være med til at sikre at Dansk Skoleskak fortsat kan hjælpe de 600 skoler, der tilbyder skoleskak til over 50.000 børn årligt.

DIN STØTTE HJÆLPER MED AT…

  • Støtte Peter Santa og de 2.000 øvrige skoleskaklærere
  • Styrke 50.000 børn og unges faglige og sociale udvikling
  • Hæve elevers matematikkompetencer med 30%
  • Lave sjove og inkluderende læringsaktiviteter som Skolernes Skakdag
  • Opkvalificere lærere og pædagoger, så børnene får den bedste undervisning
  • Klæde børn og unge på til fremtidens udfordringer og arbejdsmarked

200 KR. BLIVER TIL MEGET MERE

Støtter du Peter og de andre skoleskaklærere kommer pengene flere gange igen. Med 101 støtter, der hjælper med 200 kr. eller mere inden den 31. december, er Dansk Skoleskak forsat godkendt som velgørende organisation. Det betyder, at vi modtager sponsorater, arv uden afgifter og kan søge om momsrefusion. Pengene går til sjove og lærerige aktiviteter for 50.000 børn og unge landet over.

Støt via MobilePay på 3049 0580, læs mere om, hvordan du kan hjælpe eller giv et bidrag allerede i dag.

Vi mangler stadig gavegivere for 2017, så der er brug for din hjælp!

Spørgsmål? Kontakt info@skoleskak.dk / 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat