ARV OG TESTAMENTE2

SÅDAN GØR DU

Du kan enten vælge at oprette et legat eller et testamente, når du ønsker at give arv videre til Dansk Skoleskak.

 

Du kan oprette et gratis testamente hos Dokument 24, når du giver hele eller noget af din arv til Dansk Skoleskak.

 

Du kan også oprette dit testamente hos Mine Arvinger, hvor al rådgivning gives af en uddannet jurist. Det er ligeså gratis, når du betænker Dansk Skoleskak i testamentet, og forud for oprettelse har du mulighed for gratis og uforpligtende rådgivning.

 

Du kan gratis testamentere hele eller dele af din arv til Dansk Skoleskak via Legal Desk, hvor du kan oprette et legat og tilgodese Dansk Skoleskak i dit testamente.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Mads Jacobsen på 2240 1488 eller mads@skoleskak.dk.

HVORFOR OPRETTE ET TESTAMENTE

Med arveloven kan du i dag disponere over en større del af din formue end tidligere, hvis du opretter et testamente. Fordelene ved at oprette et testamente er at du sikre dig selv og dine efterladte juridisk, så din arv bliver fordelt efter dit ønske. Går du med overvejelser om at testamentere til fordel for en organisation som Dansk Skoleskak, skal du oprette et legat eller et testamente. Hvis du ikke opretter et testamente, vil arven altid gå til din familie – eller staten, hvis du ikke har arvinger.

BOAFGIFT

Når du støtter Dansk Skoleskak er du med til at sikre at børn og unge bruger hovedet, lærer at tænke fremad og får mere selvtillid til skoleskak. Her betyder den nyeste mobil, det smarteste tøj eller at far er i fængsel IKKE noget. Dansk Skoleskak er fritaget for at betale boafgift, så hvis du betænker os i dit testamente, vil hele din arv gå til børn og unges leg, læring og uddannelse.

Live Chat