Gave ideer på Skakshoppen.dk

Gave ideer på Skakshoppen.dk

Julen nærmer sig langsomt, og det samme gælder for julegaveindkøbene. På Skakshoppen.dk har vi derfor lavet en guide med gave ideer til dette års julegaver som vi håber, vil hjælpe dig med at finde gode julegaver til dem du holder af. Her kan du finde alt fra gaven til den nystartede skoleskakspiller til gaven til den garvede skakspiller – der er gave ideer til både børn og voksne.

Måske du kender en der ville elske et sæt seje Staunton skakbrikker i pink og sølv? Brikkerne svare til dem der bruges i skoleskakklubberne, så de holder til en hård omgang på børneværelset.

Er det ikke brikker der står øverst på ønskelisten er det måske en bog, der fortæller hvordan man vinder over sin far på skakbrættet? I bogen ’How to Beat Your Dad at Chess’ findes de 50 mest ”dødelige skakmater”, som er rigtige gode at kende når man vil udfordre sin modstander på skakbrættet.

Du kan også finde et flot sammenklappeligt skaksæt blandt gave ideerne. Den perfekte gave, til ham eller hende der ønsker sig et skaksæt i kvalitetstræ som let kan pakkes sammen og transporteres. Er der allerede skaksæt på hylderne derhjemme kunne den underholdende skakvariant Raindropchess være et godt bud på en gave der falder i god jord. I Raindropchess kan alle være med, uanset hvor dygtige de er til at spilleskak, der er nemlig et tilfældighedselement med i Raindropchess.

Er du på udkig efter en særlig gave til en du virkelig holder af kan du også finde den på Skakshoppen.dk. Her finder du nemlig et fantastisk luksus skaksæt, med et håndlavet træbræt lavet af vores egen skakbrætmager og super flotte skakbrikker. Med dette skaksæt er der kælet for udseendet og detaljerne, og som skakbrætmageren selv siger om brættet; ”hvis man passer på det, kan det ikke slides op!”.

Se alle Skakshoppens Gave ideer på www.skakshoppen.dk.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat