To gange jubilæum

To gange jubilæum

VESTFJENDS SKOLESKAK OG DANSK SKOLESKAK FEJREDE JUBILÆER

Lørdag den 29. februar markerede Vestfjends Skoleskak sit 10-års jubilæum og hovedorganisationen, Dansk Skoleskaks, 60-års jubilæum. Jubilæerne blev fejret med lynskakturnering, blindskak mod danmarksmesteren i skak, stormester Allan Stig Rasmussen, og en stor skakkage.

Kl. 10 mødtes 40 børn, forældre og venner af Vestfjends Skoleskak til en lynskakturnering. Den 4-dobbelte Danmarksmester, Allan Stig Rasmussen, deltog også i turneringen  dog fik han kun 1 minut på uret i partierne. Børn og voksne hyggede sig i fællesskab gennem de 9 runder, hvor to af præmierne ved turneringen var retten til at møde Allan Stig Rasmussen i en opvisningskamp, hvor Allan spillede med bind for øjnene.

Bedste spiller fra Vestfjends Skoleskak blev Signe Sofie Bøss Sørensen, der sammen med den kun 11-årige Emil Zander fra Kjellerup fik æren af at spille opvisningskamp mod danmarksmesteren. Selv med bind for øjnene var Danmarksmesteren bedst, men de to skoleskakspillere ydede god modstand.

Det var alt i alt en fremragende dag, og formanden for Vestfjends Skoleskak, Morten Sørensen, skal have et stort skulderklap for at have stået for arrangementet. Den flotte skakkage, som Mortens kone i øvrigt selv havde lavet, fortjener også at blive nævnt.

Vil du vide mere om, hvordan Dansk Skoleskak fejrer sit jubilæum i løbet af året, skal du blot trykke her. 

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat