Kredsmesterskab Ringkøbing/Viborg Kredsen

28okt9:0015:30Kredsmesterskab Ringkøbing/Viborg KredsenSønderlandsskolen, Sønder Alle 25, 7500 Holstebro9:00 - 15:30

Detaljer

Ringkøbing/Viborg Kredsen inviterer hermed til skoleskakstævne for alle skoleelever i Viborgkredsen og Ringkøbingkredsen.

Kredsmesterskabet finder sted på Sønderlandsskolen, Sønder Allé 25 i Holstebro lørdag den 28. oktober 2023 fra kl. 10.00.

Der afvikles to turneringer på dagen. En for nybegyndere på tværs af alder og en aldersinddelt turnering for fortsættere, der spiller om deltagelse i DM i skoleskak.

NYBEGYNDER-GRUPPER:

Der oprettes to nybegyndergrupper. En for de yngste (ca. 0. – 4. klasse), hvor der spilles ca. 15 minutter pr. parti og en nybegyndergruppe for de lidt ældre (ca. 3. klasse og op) for elever, der kan skakreglerne men ikke har spillet skoleskak ret længe.

FORTSÆTTER-GRUPPER:

Deltagerne inddeles i følgende aldersgrupper, og der spilles efter normale skakregler og med ur:
A: Deltagere, der går på en formel uddannelse for unge og fylder 17, 18, 19 eller 20 år i kalenderåret.
B: Deltagere, der går i 9. og 10. klasse samt deltagere, der går på en formel uddannelse for unge og fylder 16 år i kalenderåret.
C: Deltagere, der går i 7. og 8. klasse.
D: Deltagere, der går i 5. og 6. klasse.
E: Deltagere, der går i 3. og 4. klasse.
F: Deltagere, der er førskolebørn eller går i 0., 1. eller 2. klasse.

Alle kommer til at spille mindst 7 kampe i løbet af dagen. Turneringen slutter omkring kl. 14.30 for de yngste og allersenest kl. 17.00 for de ældste grupper. Der er præmier til de bedste, og der er ligeledes en erindringspræmie til alle i de to nederste aldersgrupper.

Mindst to fra hver aldersgruppe fra hver kreds kvalificerer sig til Danmarksmesterskaberne på Den Frie Lærerskole i Ollerup på Sydfyn 24. ‐ 26. november 2023.

GRATIS DELTAGELSE:

Det koster ikke noget at deltage. Der vil være en kiosk på skolen, hvor man kan købe lidt godt til ganen, toast og drikkevarer. Alligevel vil det nok være fornuftigt at medbringe en solid madpakke.

TILMELDING

Man kan tilmelde sig kredsmesterskabet på https://skoleskakstaevne.wordpress.com eller på viborg@skoleskak.dk. Tilmeldingsfristen er d. 23 oktober.

Download invitation her

Tidspunkt

(Lørdag) 9:00 - 15:30

Lokation

Sønderlandsskolen

Sønder Alle 25, 7500 Holstebro

Ingen Kommentarer

Undskyld, men kommentarformularen er lukket lige nu.

Live Chat