Søndagsskak rocks!

Søndagsskak rocks!

Din Nye VenDen sidste søndag i efterårsferien holder den trendy Københavnercafé Din Nye Ven eksklusivt åbent for alle over 20, som har lyst til at pleje deres skaktalent over en lækker kop kaffe.

Normalt er det børn og unge i skolealderen, som nyder godt af skoleskak, men med Søndagsskak retter Dansk Skoleskak fokus mod de lidt ældre, nemlig studerende og andre unge over de 20. Grunden til dette er bl.a., at et af Dansk Skoleskaks ønsker for fremtiden er at få etableret en pendant til skoleskakklubber på landets universiteter. Første skridt på vej mod dette er Søndagsskak, hvor unge studerende og andre med interesse for skak, kan samles en kølig efterårssøndag, spille noget skak og pleje eventuelle tømmermænd med en lækker kop kaffe i en hyggelig atmosfære.

Det er ikke helt tilfældigt at arrangementet bliver afholdt på Din Nye Ven. Caféen oser af dagligstuehygge, men for at undgå at det bliver for mormoragtigt, står der bordfodbold midt i det lille lokale og væggene er dekoreret med ung og eksperimenterende kunst. Samtidig er Din Nye Ven helt igennem studentervenlig, da priserne på kaffe og øl i den grad er i den lave ende, og man desuden må medbringe sin egen madpakke. Og nu kan man også en søndag i ny og næ samle alle sine venner over et spil skak.

Første gang er søndag d. 24. okt. kl. 13-20. Din Nye Ven finder du her.

Du kan læse mere om søndagsskak her og på facebook.

.

Mads Jacobsen
mads@skoleskak.dk


Live Chat