Dagen før: Skolernes Skakdag 2014

Dagen før: Skolernes Skakdag 2014

Skolernes Skakdag er lige om hjørnetI morgen går det løs når 25.086 børn fordelt på 189 skoler i hele landet deltager i Skolernes Skakdag 2014.

Den officielle åbning foregår på Langhøjskolen i Hvidovre, hvor 475 elever er klar i morgen kl. 10:00, når undervisningsminister Christine Antorini skyder dagen i gang.

Det er ikke kun i Hvidovre man får besøg på dagen, på Skolen på Nyelandsvej på Frederiksberg får man besøg af Fagbladet Folkeskolen, der kommer forbi og ser hvordan Skolernes Skakdag fejres med 320 elever og actionskak.

På Fyn får man fint besøg af regional tv, der besøger Tallerupskolen, hvorfra de sender 30 minutter live med Skolernes Skakdag. I det jyske er der også besøg fra pressen, her kommer Aalborg Nordjyske forbi Tornhøjskolen og laver et TV-klip fra dagen.

Med over 25.000 deltagende elever er det næste dobbelt så mange elever som i 2013 der sætter sig til skakbrættet og dyster i blandt andet actionskak når Skolernes Skakdag fejres i morgen fredag den 7. Februar. Dagen slutter med overrækkelse af diplomer til alle elever.

Hvad laver I på Skolernes Skakdag? Tag et billede og del det med os og de andre skoler via www.facebook.com/skoleskak.

De 189 skoler, der deltager på Skolernes Skakdag, får adgang til årets Landsfinale i Skolernes Skakdag fredag den 21. Marts i Billund. Udover titlen som ’Årets Skakskole 2014’ er der præmier for 50.000 kr. Og en pokal bygget af LEGO© klodser på højkant. Se skolernesskakdag.dk/landsfinalen.

Kontakt Dansk Skoleskak på skakdag@skoleskak.dk eller 3049 0580.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat