ARKITEKT TIL SKAKKENS HUS – HJERNENS MOTIONSCENTER®

ARKITEKT TIL SKAKKENS HUS – HJERNENS MOTIONSCENTER®

SPÆNDENDE SAMARBEJDE MED CORNELIUS VÖGE

Dansk Skoleskak har sammen med foreningen Realdania valgt arkitektfirmaet Cornelius Vöge til at sikre transformationen af Skakkens Hus – hjernens motionscenter® – 50 m fra Kongens Have, København.

Dansk Skoleskak står bag Skakkens Hus – hjernens motionscenter®, der med opbakning fra fonde, private og virksomheder bliver et mødested for mental udvikling og fællesskab på tværs af generationer. Opgaven er bl.a. at skabe et attraktivt mødested for børn, unge, voksne og ældre – også for de lidt mere tænksomme typer, der ikke er kendt for at råbe højest. Foruden publikumsvendte funktioner skal Skakkens Hus – hjernens motionscenter® også huse Dansk Skoleskaks Landskontor m.v.

Opgaven er tildelt Cornelius Vöge efter en indbudt forhandlingsrunde baseret på referencer, proces, metode mm. og omfatter rådgivning omkring byggeprogram, skitsering, projektering samt udførelse. I Dansk Skoleskak ser vi frem til samarbejdet med Cornelius Vöge, bygherrerådgiver Bauherr, total rådgiver Bang&Beenfeldt m.fl.

I de næste måneder tester vi bl.a. mentalt sunde aktiviteter, målgrupper mv. på stedet, hvor også Skakshoppen holder åbent. Følg med i udviklingen, og se, hvem der støtter op om initiativet på Skakkenshus.dk.

Støt Dansk Skoleskaks arbejde med at spille hjernen stærk hos børn og unge.

Caroline Fredensborg
caroline@skoleskak.dk


Live Chat