Årsmøde 2024 recap

Årsmøde 2024 recap

ET VELOVERSTÅET ÅRSMØDE

26 engagerede aktører mødte op 24. maj til Årsmøde i Dansk Skoleskak, hvor 15 havde stemmeret.

FOREDRAG MED LOUISE KLINGE

Mødet blev skudt i gang med et lærerigt foredrag af børne- og skoleforsker, Louise Klinge, om børns grundlæggende behov, og om hvorfor skoleskak støtter trivsel og udvikling. Undervejs kom deltagerne selv ud på gulvet til små øvelser, og der var også kaffe og kage til at øge den gode stemning.

GENVALG TIL BESTYRELSEN

Der var mange bestyrelsesmedlemmer, der var på valg. Næstformand, Jakob Rathlev, Anette Prehn, Helle Sjelle, Christian M. Jessen blev alle genvalgt for en 2-årig periode.

Bestyrelsen består desuden af formand, Morten Rud Pedersen, Anders Jensen og Steen M. Andersen, der blev valgt i 2023.

STÆVNEUDVALGET SØGER NYE MEDLEMMER

Ahmad El-Achi og Toke Emil Vig Juhl var på valg til Årsmødet og blev begge genvalgt for en 2-årig periode. Øvrige medlemmer i stævneudvalget er Lasse Porsild, Michael Leon Christensen, og Leon Burke.

Efter mange års aktiv tjeneste udtræder Kåre Veng Basse af stævneudvalget. Michael Leon Christensen takkede Kaare for godt samarbejde og efterlyste i samme ombæring nye medlemmer til udvalget.

Stævneudvalget arrangerer bl.a. DM, Hold-DM og Pige-DM i skoleskak,  håndhæver turneringernes reglement. og hjælper tusindvis af børn og unge med at mødes over skoleskakbrætterne hvert eneste år.

Er det noget for dig? Skriv til stævneudvalgets formand Ahmad El-Achi på ahmad@skoleskak.dk  eller næstformand Michael Leon Christensen på michael@skoleskak.dk.

Der har været travlt i både bestyrelse, landskontor og stævneudvalg med et hav af opgaver, for at sikre endnu flere børn og unge motiverende trivsels- og læringsfællesskaber –  og vi fortsætter ufortrødent fremad og glæder os til de næste mange opgaver!

NÆSTE ÅRSMØDE

Dansk Skoleskaks Årsmøde for næste år er 23. maj 2025, så sæt allerede kryds i kalenderen nu!

 

Få overblik over Dansk Skoleskaks landskontor, bestyrelse og udvalg her

Støt Dansk Skoleskaks arbejde med at spille hjernen stærk hos børn og unge.

Caroline Fredensborg
caroline@skoleskak.dk


Live Chat