Årets Skoleskakleder 2023 er fundet!

Årets Skoleskakleder 2023 er fundet!

ANNE METTE FRA VERNINGE ER ÅRETS SKOLESKAKLEDER

På en solbeskinnet aprildag blev Anne Mette Bruntse overrasket midt i madkundskabstimen på Verninge Skole med guldregn, blomster og titlen som Årets Skoleskakleder 2023.

Anne Mette blev indstillet til prisen fordi hun både har fået skolen og store dele af lokalsamfundet til at engagere sig i skoleskak med sit store engagement og passion for skoleskak.

“Anne Mette kan noget meget specielt med formidlingen i skoleskak, og så har hun en stor interesse som hun formår at få videregivet til eleverne.”

– Hanne Marquardtsen, Skoleleder på Verninge skole

Med kåringen af Årets Skoleskakleder hylder Dansk Skoleskak de 2.000 lærere og pædagoger, som med skoleskak skaber nye veje til læring på skoler landet over.

Ud over den flotte titel fik Anne Mette også et gigantskakspil til skolegården og et 4 timers kursus for alle skolens undervisere – samt et personligt rejsegavekort på 5.000 kr.

“Jamen det er jo helt fantastisk! Hvis man kan gøre en forskel for de her unge mennesker jeg er sammen med, betyde noget for dem og for deres videre færd, jamen så er det sjovt og spændende at være lærer.”

– Anne Mette, Årets Skoleskakleder

Med til overrækkelsen var jurymedlemmerne Dorte Andreas, næstformand i Skolelederforeningen, PLAYMASTER® Anders Dam Kragh og Mikkel Nørgaard, læringschef i Dansk Skoleskak.

Årets Skoleskakleder 2023 blev uddelt med støtte fra Spar Nord Fonden.

Støt Dansk Skoleskaks arbejde med at spille hjernen stærk hos børn og unge.

Caroline Fredensborg
caroline@skoleskak.dk


Live Chat