VI SØGER NYE MEDARBEJDERE

VI SØGER NYE MEDARBEJDERE

ER DU VORES NYE PRAKTIKANT? ELLER MÅSKE VORES NYE GRAFIKER?

Har du lyst til at afprøve din viden fra studiet og få ansvar for selvstændige opgaver i en travl og spændende hverdag? Trives du i et forandringsfyldt miljø, hvor du får selvstændigt ansvar og mulighed for at sætte dit eget præg?  Så er du måske en af de to praktikanter, vi søger til efterårssemesteret 2019.

Vi søger en praktikant til kommunikation og en til fundraising.

Du vil få en tværgående rolle og indsigt i forskellige afkroge af en lille, agil organisation i rivende udvikling. Du får ansvar for dine egne opgaver, og noget af tiden vil du køre parløb med din praktikantmakker. Du bliver en del af et dedikeret team på ca. 15 rare kollegaer og vil få din daglige gang i stemningsfyldte Snaregade i København K.

Vi søger også en grafiker (barselsvikariat) til en spændende og alsidig stilling. Du bliver centralt placeret i vores lille kommunikationsteam og får en afvekslende hverdag med mange forskellige typer opgaver. Vi har en bred vifte af produktioner, både online og til tryk, og du kommer til at arbejde med korte deadlines såvel som større opgaver.

Interesseret? Så skynd dig at sende os din ansøgning. Vi holder samtaler løbende.

Lærke Maria Johnsen
laerke@skoleskak.dk