Ledige stillinger

Vil du være med til at skabe et liv med leg, læring og uddannelse for børn og unge i Danmark? Så er det måske dig, vi mangler på holdet. Matcher det, vi leder efter her på siden ikke din profil, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning – det kan være, vi står og mangler en som dig.

FUNDRAISER

Få det eksekverende ansvar for dit eget forretningsområde i en unik fremad­s­tormende organisation. Motiveres du af at skabe vækst, har du energi og et godt drive, og er du frisk på at blive en del af en forandringsfyldt hverdag? Så er du måske den, vi er på udkig efter til stillingen som fundraiser hos Dansk Skoleskak. Stillingen er fuldtid, men angiv hvis du foretrækker anden tilknytning. Ansøgning senest 19. nov. kl. 12.

PA & KOMMUNIKATION (LUKKET FOR ANSØGNING)

Der er lukket for ansøgning til stillingen. Kandidater til samtaler vil blive kontaktet direkte.

Bliv centralt placeret i Dansk Skoleskak som kommunikationsmedarbejder og PA for ledelsen. I stillingen får ansvaret for SoMe, nyhedsbreve, pressemateriale samt at ledelsens hverdag bliver nemmere. Stillingen er fuldtid. Vi holder samtaler løbende og stopper rekrutteringen, når vi har den rette kandidat.

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT SENDE EN UOPFORDRET ANSØGNING