Dansk Skoleskak | Ledige stillinger
15257
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15257,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vil du være med til at skabe et liv med leg, læring og uddannelse for børn og unge i Danmark? Så er det måske dig, vi mangler på holdet. Matcher det, vi leder efter her på siden ikke din profil, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning – det kan være vi står og mangler en som dig.

LÆRINGSCHEF

Kan du lede og sætte retningen for Dansk Skoleskaks læringsindsatser? Dansk Skoleskak søger en læringschef, der skal stå i spidsen for vores dedikerede læringsteam. Som læringschef bliver du ansvarlig for at sikre kvalitet og systematik i forberedelse, eksekvering og formidling af Dansk Skoleskaks store læringsindsatser. Vi tilbyder en unik stilling med store udviklingsmuligheder i en dynamisk organisation med kompetente og engagerede kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen!

 

Spørgsmål? Kontakt generalsekretær, Mads Jacobsen 2240 1488 / mads@skoleskak.dk

PRAKTIKANT

Har du lyst til at udvikle din faglighed i praksis? Dansk Skoleskak søger praktikanter til hvert forårs- og efterårssemester. Læringskurven er stejl, så gå-på-mod, lysten og evnen til at gå til både store og små opgaver, med lige dele engagement og professionalisme, er vigtig. Lyder det som noget for dig? Læs mere om de forskellige stillinger og ansøg.

 

Spørgsmål? Kontakt 3049 0580

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT SENDE EN UOPFORDRET ANSØGNING