Dansk Skoleskak | Ledige stillinger
15257
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15257,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Har du lyst til at skabe et godt liv med leg, læring og uddannelse for børn og unge, så er det måske dig vi mangler på holdet. Matcher det vi leder efter her på siden ikke din profil er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning – det kan være vi står og mangler en som dig.

STUDENTERMEDARBEJDER TIL FUNDRAISING

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge? Så har du mulighed for at blive vores første studentermedarbejder til fundraising. Ambitionerne er høje, en ny bestyrelse har sat kursen, og vi har brug for dig på holdet. Arbejdsopgaverne tæller bl.a. ansvar for fonds CRM system og produktion af fondsansøgninger og -budgetter. Hør mere om stillingen hos teamleder, Tine Kamper Holbøll, tine@skoleskak.dk / 2425 5344.

PRAKTIKANT

Har du lyst til at udvikle din faglighed i praksis? Dansk Skoleskak søger praktikanter til hvert forårs- og efterårssemester. Læringskurven er stejl, så gå-på-mod, lysten og evnen til at gå til både store og små opgaver med lige dele engagement og professionalisme er vigtig. Lyder det som noget for dig? Læs mere om de forskellige stillinger og ansøg.

 

Spørgsmål? Kontakt 3049 0580

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT SENDE EN UOPFORDRET ANSØGNING