Dansk Skoleskak | Ledige stillinger
15257
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15257,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Har du lyst til at skabe et godt liv med leg, læring og uddannelse for børn og unge, så er det måske dig vi mangler på holdet. Matcher det vi leder efter her på siden ikke din profil er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning – det kan være vi står og mangler en som dig.

TEAMLEDER TIL SALG

Motiveres du af opsøgende salg, har du dokumenteret erfaring med salg fx til det offentlige, og har du lyst til at være teamleder i vores lille salgsteam?

 

Spørgsmål? Kontakt Mads Jacobsen, mads@skoleskak.dk / 2240 1488.

FUNDRAISER

Har du mod på at løfte store fundraising ambitioner, har du minimum 2 års dokumenteret erfaring med fondsansøgninger, og har du lyst til at sikre at flere fonde får øje på skoleskaks potentialer?

 

Spørgsmål? Kontakt Tine Kamper Holbøll, tine@skoleskak.dk / 2425 5344.

PRAKTIKANT

Har du lyst til at udvikle din faglighed i praksis? Dansk Skoleskak søger praktikanter til hvert forårs- og efterårssemester. Læringskurven er stejl, så gå-på-mod, lysten og evnen til at gå til både store og små opgaver med lige dele engagement og professionalisme er vigtig. Lyder det som noget for dig? Læs mere om de forskellige stillinger og ansøg.

 

Spørgsmål? Kontakt 3049 0580

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT SENDE EN UOPFORDRET ANSØGNING