www.skolernesskakdag.dk

www.skolernesskakdag.dk

Nu er www.skolernesskakdag.dk endeligt helt i luften. Det betyder at skoler, der er tilmeldt Skolernes Skakdag, kan logge ind på sitet og registrere deltagende elever, tilmelde lærere/pædagoger til aktivitetslederkurser, bestille plakater og foldere med skakregler samt benytte sig af de særlige Skolernes Skakdag materialetilbud.

Alle tilmeldte har modtaget en mail med instruktioner for login, er du tilmeldt Skolernes Skakdag og har du ikke modtaget en sådan mail, kontakt venligst skakdag@skoleskak.dk.

Nye skoler, der deltager på Skolernes Skakdag for første gang, kan anmode om en ‘Skolernes Skakdag startpakke’ med bræt og brikker til opstart af skoleskak. Det sker via skakdag@skoleskak.dk.

Deadline for tilmelding til aktivitetslederkurser, materialebestilling mv. er torsdag den 20. december, da vi skal nå at pakke materialer og trykke diplomer til alle.

Politiken, Skolemælk, Spar Nord Fonden, Capital of Children og Dansk Skoleskak står bag Skolernes Skakdag. Det betyder bl.a. en stor Skolemælk-Skoleskak kampagne fra den 2. januar og Skolernes Skakdags Landsfinale den 12. april i Lalandia, Billund. Se mere om partnerne bag Skolernes Skakdag her.

Yderlig information om Skolerens Skakdag kontakt Dansk Skoleskak på e-mail skakdag@skoleskak.dk eller tlf.: 3049 0580.

Synes godt om Dansk Skoleskak på www.facebook.com/skoleskak.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat