Vinderne af hold-DM fundet!

Vinderne af hold-DM fundet!

I går blev det afgjort hvem der havde mest X-faktor på brættet, da vinderne af dette års danmarksmestre i skoleskak for hold blev fundet. 41 hold dystede i 5 rækker, men da det kun var Tietgen Business College der stillede op i Gymnasierækken (G-rækken), kan de uden kamp kalde sig danmarksmestre!

I de øvrige rækker var der dog kamp til stregen. I A-rækken var det kun et ½ point der skilte 1. og 2. pladsen! Her blev det Nr. Aaby Skole der løb med sejren, mens de flotte 2. og 3. pladser gik til henholdsvis Tilst Skole og Jetsmark. I B-rækken løb Hinnerup Skole med sejren, selvom der havde været hård kamp om 1. pladsen over weekenden. 2. og 3. pladsen gik til henholdsvis Nr. Aaby Skole og Skæring Skole, der begge præsterede flotte resultater. I C-rækken var der blot et enkelt point mellem de tre øverst pladser. Her blev det Sct. Michael Skole der kæmpede sig til sejr, mens Nyelandsvejens Skole og Sct. Severinskolen kom på en flot 2. og 3. plads. I Å-rækken var det Frem der løb med sejren, mens der blot var et ½ point 2. 0g 3. pladsen det gik til henholdsvis Mærsk Klubben og Allerød Skoleskak.

Se de endelige resultater fra weekendens danmarksmesterskaber her.

Det var ikke kun vinderne der gik hjem med præmier fra danmarksmesterskaberne, alle holdene fik nemlig tildelt præmier som afslutning på et fantastisk hold-DM 2012!

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat