Nyt om Landsfinale m.m.

Nyt om Landsfinale m.m.

LANDSFINALEN I SKOLERNES SKAKDAG AFLYST – MEN 2021 DATO FUNDET

Grundet COVID-19 er det ikke muligt at afholde den fest af en Landsfinale 2020, som vi har gået og glædet os til. Derfor er arrangementet desværre aflyst. Til gengæld glæder vi os allerede til en stor skoleskak-fest d. 9. april 2021  arrangementet kommer stadig til at foregå i Sydbank Arena, Kolding. Alt godt kommer til den, som venter, og vi venter i spænding på d. 9. april!

VI HAR FUNDET EN VINDER

Mika & Tobias har lavet det nye skoleskak-hit ‘Min Dronning’. Vi bad jer om at indsende klip, vi kunne bruge til at lave en sej musikvideo og alle, der indsendte klip ville være med i en konkurrence om en GIGANTISK præmie.

Vinderen af præmien, et sæt gigantbrikker til skolegården, er 3.B fra Skads Skole Signatur i Esbjerg. Juryen har især lagt vægt på ”Vinderens bidrag fortæller en historie på en levende og kreativ måde. Der er seje effekter og ikke mindst rigtig gode skuespillerpræstationer”. Stort tillykke til 3.B!

JUBILÆUMSARRANGEMENT PÅ RÅDHUSPLADSEN FLYTTET

I år har Dansk Skoleskak 60-års jubilæum. Derfor har der allerede været flere forskellige jubilæumsarrangementer i løbet af 2020. Den store finale skulle have været på Rådhuspladsen i København i august, men grundet COVID-19 har vi valgt at flytte arrangementet til d. 4. september, 2021.

Det er vigtigt for os, at alle der ønsker at være med i fejringen kan deltage ― at Dansk Skoleskak er blevet 61 år til den tid, betyder blot at vi kombinerer 61 års fødselsdag med 60-års jubilæet. Så sæt kryds i kalenderen: Der bliver nok at fejre.

TILMELDING TIL SKOLERNES SKAKDAG 2021

En glædelig nyhed er, at tilmeldingen til Skolernes Skakdag 2021 er åben. I 2020 satte vi ny rekord med 51.855 elever, der spillede skoleskak over hele landet. Mon ikke vi kan slå den rekord i 2021? Tilmelding sker på mit.skoleskak.dk.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat