Nyt uddannelsestilbud

Nyt uddannelsestilbud

Skoleskaklærer-uddannelseDen 14. og 15. november 2013 løber skoleskaklærer-uddannelsen 2 (SSLU2) videregående for første gang af stablen i København.

SSLU2 – VIDEREGÅENDE er et tilbud til dig, som har gennemført den 2-dages skoleskaklærer-uddannelse basis (SSLU1) og søger inspiration til den fortsatte begejstring og motivation af eleverne.

Formålet med uddannelsen er at øge læring og kvalitet i skoleskaktilbuddet og bidrage til en forbedret læringsoplevelse for både underviser og elever via de nyeste læringsmetoder.

Efter SSLU2 – VIDEREGÅENDE bliver du som skoleskakleder bl.a. i stand til at undervise de dygtigere elever i eksempelvis skakstrategi og -taktik, anvende IT til at motivere eleverne samt at vælge de bedste undervisningsmaterialer.

Erfarne undervisere fra Dansk Skoleskak står for uddannelsen, der ligesom SSLU1 er bygget på ’walk-the-talk’-princippet. Praktiske øvelser bliver løbende kombineret med pædagogiske refleksioner. Der er med garanti lagt op til nogle spændende, sjove og lærerige dage i København.

For mere information kan du skrive til uddannelse@skoleskak.dk eller ringe på 30490580.

Du kan bestille SSLU2 – VIDEREGÅENDE i Skakshoppen

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat