Skoleskaklærer-uddannelse 2

Skoleskaklærer-uddannelse 2

Uge 46 bød på bl.a. den videregående skoleskaklærer-uddannelse i København. Kursister fra hele landet (bl.a. Læsø, Horsens og Nykøbing Falster) mødtes over to dage til leg, læring, erfaringsudveksling – og selvfølgelig en masse skoleskak.

Alle kursisterne havde basis-skoleskaklærer-uddannelsen og efterfølgende undervisningsforløb, hvor eleverne lærte alle skakreglerne, med i bagagen. Den videregående skoleskaklærer-uddannelse var derfor et supplement til den videre undervisning. Deltagerne fik bl.a. svar på spørgsmål som…

”Hvad gør jeg, når eleverne har lært alle brikkerne?”

”Hvad gør jeg, når eleverne er lige så gode som mig?”

”Hvordan kan jeg undervisningsdifferentiere i min 3. klasse?”

”Hvordan kan jeg anvende IT i undervisningen?”

Desuden fik kursisterne hver 10 Skolernes Skakdag-skaksæt med hjem, så endnu flere børn får mulighed for at deltage i aktiv leg og læring.

Spørgsmål? Kontakt uddannelse@skoleskak.dk.

Dansk Skoleskak
info@skoleskak.dk


Live Chat