Vidensdage om skoleskak

Vidensdage om skoleskak

DSC_660310 kommuner deltager i det Mærsk-støttede projekt ‘KAS – kompetenceudvikling af skoleskaklærere’. Samarbejdet indebærer blandt meget andet afholdelsen af lokale vidensdage om skoleskak, hvor kommunerne er værter for en 2 – 3 timers konference med oplægsholdere, workshops og netværksdannelse.

Tankegangen er, at lokale vidensdage med tiden skal udbredes til flere kommuner – og være en fast tilbagevendende del af de lokale skoleskakkalendere. En national vidensdag for skoleskak er tilmed i støbeskeen, den virkeliggøres i foråret 2016.

På de første vidensdage, som afholdes i dette efterår, vil der bl.a. være informationer om kompetenceudviklings-forløbet i ‘KAS’, hvor 200 lærere og pædagoger sætter sig på skolebænken i løbet af de næste tre år, og lader sig inspirere af undervisere fra samarbejdspartneren VIA University College Aarhus.

Vidensdagene finder i 2015 sted i følgende kommuner: Haderslev, Herlev, Hillerød, Horsens, Hvidovre, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Vejle og Aalborg. Se tid, sted, program og tilmeldingsside til din lokale vidensdag på www.skoleskak.dk/kalender.

Spørgsmål? Kontakt kas@skoleskak.dk / 3049 0580.

Mikkel Norgaard
mikkel@skoleskak.dk


Live Chat